بسمه تعالی
مرکز کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه سیستان و بلوچستان؛
کرسی مسندی است علمی متشکل از صاحبنظران و متخصصان طراز اول یک حوزه تخصصی که با تایید شورای علمی هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی فعالیت می کنند. اجلاسیه کرسیها مجامعی آکادمیک به شمار میروند که یک محقق میتواند از طریق آنها رأسا و یا با وساطت دانشگاه و موسسه تحقیقی مربوط، نتیجه تلاش علمی خود را ارائه دهد و از نقدها و داوریهای متخصصان عالی و نیز سایر مزایای درنظر گرفته شده بهره برد. برگزاری اجلاسیه کرسی ها راهکاری مناسب برای ارزیابی تلاش های علمی و تشخیص ارزش و اعتبار حاصل از این تحقیقات بوده و صرفاً به ارائه نظریه محدود نمیشود، بلکه عرضه انواع و سطوح مختلف نوآوری، نقد و مناظره علمی را مورد توجه قرار میدهد.
مرکز نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه سیستان و بلوچستان همگام با هیأت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، در جهت افزایش رونق و نشاط علمی، ایجاد زمینه ارتقای فرهنگ نقد و نوآوری علمی، سنجش کیفی دستاوردهای علمی پژوهشگران و ایجاد بسترهای مناسب برای بهرهگیری از این دستاوردها، نسبت به برگزاری اجلاسیه کرسی های نظریه پردازی، نقد، مناظره و نوآوری و نیز اجلاسیه کرسی های ترویجی(در زمینه علوم انسانی و معارف دینی) اهتمام ویژه داشته و علاوه بر اقدامات شایان توجهی که تاکنون در این راستا صورت گرفته، برنامه های گسترده ای نیز برای آینده در نظر گرفته است که امید می رود با مساعدت استادان، پژوهشگران و دانشجویان ارجمند دانشگاه به ثمر رسد.
صاحبان نظریه، نقد و نوآوری علمی و نیز دانشجویان و پژوهشگران علاقمند به مناظره علمی میتوانند از طریق مراجعه به مرکز نظریه پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان، جهت طرح ایده ها و ارائه تحقیقات و نوآوریهایشان در عرصههای نظریهپردازی و نقد و یا هرگونه فعالیت علمی حاوی نوآوری در عرصه علوم انسانی و معارف دینی در قالب کرسی ها اقدام نموده و از مزایای این حرکت مفید علمی استفاده کنند.
کرسی ترویجی:
تعریف کرسی های ترویجی: نشستی علمی با ارائه متن مکتوب (چاپ شده یا نشده) صاحبنظر برای دفاع از نظر خود یا نظر غیر به همراه نقد ناقد یا ناقدان یا مباحثۀ علمی دو صاحبنظر رقیب دارای متن مکتوب در مدعای علمی که بدون داوری و بر اساس اخلاق، منطق علمی و آزادی بیان با هدف بسط فرهنگ «گفتگو و نقد» برگزار میگردد.
کرسی ترویجی در دو قالب برگزار می شود:
عرضه و نقد دیدگاه علمی: که در آن صاحب کرسی ابتدا مطالب خودش را بیان می کند و در ادامه ناقدان( یک یا دو ناقد) به نقد مطالب ارائه شده می پردازند.و نقاط ضعف و قوت و یا نهایتا نکات اصلاحی خود را مطرح می کنند. در نشست مخاطبان و حاضران هم می توانند در وقت مقرر وارد بحث شده و می توانند هم صاحب کرسی را نقد کنند و هم ناقدان را.
مناظره علمی: به مباحثه ای رو در رو، روشمند و منطقی میان دو صاحبنظر اطلاق میشود که به گونهای نقادانه، دیدگاهها و نظرات یکدیگر را درباره مدعای علمی خاص به چالش میکشند.
نکته اول: کرسی ترویجی داوری نمی شود و داور ندارد. به این معنا که داوری ان همان داوری طرحنامه است. و قبول طرحنامه به معنای تایید کرسی است. اما کرسی علمی بعد از تایید طرحنامه هم،با حضور داوران و امتیاز دهی تایید یا رد می شود.
نکته دوم: تمام روند برگزاری کرسی ترویجی در دانشگاه برگزار می شود. اما کرسی های علمی را دانشگاه فقط به عنوان واسطه و پیگیری امور اداری مشارکت می کند
کرسی علمی: در سه سطح: 1-کرسی نقد علمی2- کرسی نوآوری3- کرسی نظریه پردازی
به نشستهای علمی اطلاق می شود که صاحبنظران، در یک یا چند جلسه، در حضور شورای داوران و کمیته ناقدان، به ارائه مدعیات علمی خود که قبلاً در قالب طرحنامه نظریه پردازی ، نوآوری یا نقد به دبیرخانه هیأت ارائه کردهاند، می پردازند.
چند نکته در مورد کرسی های سه گانه علمی:
تعریف نظریه و نوآوری و نقد علمی:
نظریه عبارت است از: گزاره (یاگزارههای) حاوی مدعا (یا مدعاهای) منسجمِ مبتنی بر «مبنا» (یا مبانیِ) مشخص، برآمده از «منطق» مناسب، متکی بر «دلیل» (یا دلایل) و مؤیِدات موجّه، که پذیرش آن موجب دگرگونی در یک قلمرو «علمی ـ معرفتی» یا «عملی ـ معیشتی» میگردد. یک نظریۀ کامل و کارآمد، باید از ویژگیهایی از قبیل عناصر زیر برخوردار باشد: 1ـ شفافیت مفهومشناختی، 2ـ مسألهی اصلی مشخص، 3ـ ارکان و اجزاء منسجم، 4ـ برخورداری از ملزومات روششناسانه، 5ـ پیشانگارهها و مبانی روشن و متقن، 6ـ دلایل و شواهد محکم و مقاوم، 7ـ قدرت بر نقد و ابطال نظریههای رقیب و معارض، 8ـ تعمیمپذیری کافی، 9ـ نتایج نظری و کاربردی درخور.
نوآوری: نوآوری بالمعنی الاعم، عبارت است از هرگونه ابداع علمی و نظری (تولید گفتمان نو، دانش جدید، روش جدید، نظریهی نو، مطلب ابداعی مادون نظریه؛ و نیز نقد در طراز هر کدام از سطوح پیشگفته)
نوآوری بالمعنی الأخص (در اصطلاح هیأت حمایت از کرسی ها) به هر نوآوردۀ علمی که نازل تر از نظریه باشد، اطلاق می گردد.
نقد: استقرای مستدل، متقن و مستند مجموعه محاسن و معایب یک مکتب، نظریه یا اثر علمی در مسیر ابطال یا تکمیل آن نظریه، با رعایت ادبیات رشته علمی مربوط و منطق و اخلاق نقد که از چارچوب نظری و ساختار علمی روشن برخوردار باشد.
متاقضی طرحنامه مربوطه را که فرم مشخصی دارد تکمیل نوده و از طریق دبیرخانه دانشگاه برای هیات تهارن فرستاده می شود. اما قبول طرحنامه به معنای تایید کرسی نیست. بلکه باید کرسی امتیاز مورد نظر داوران را کسب کند. (هیات تهران پس از دریافت طرحنام متقاضی، فرم ارزیابی طرحنامه را برای چند نفر از متخصصان ارسال می کند( فرم مربوطه در سایت دانشگاه موجود میباشد) و بر اساس ارزیابی ها نوع یا سطح کرسی (نظریه پردازی، نوآوری و یا نقد علمی) را تعیین می کند. اما نکته دیگر در اینجا این است که حتی اگر طرحنامه پذیرش اولیه بگیرد و کرسی به مرحله اجرا برسد. صرف برگزاری کرسی به معنای بهره مند شدن از امتیاز آن نیست. زیرا کرسی های علمی با توجه به امتیاز داوران به دو دسته موفق و ناموفق تقسیم می شوند.
همچنان که قبلا ذکر گردیدکرسی های علمی را دانشگاه فقط به عنوان واسطه و پیگیری امور اداری مشارکت می کند و اکثر کارها را هیات مستقر در تهران انجام می دهد.
- تفاوت کرسی های نظریه پردازی با کرسی ها آزاد اندیشی؛
کرسی آزاد اندیشی مربوط به معاونت فرهنگی است و برای برگزار کنندگان صرفا امتیاز فرهنگی دارد. اما کرسی های نظریه پردازی،نقد و مناظره مربوط به معاونت پژوهشی است و برای برگزارکنندگان هم امتیاز فرهنگی دارد و هم امتیاز پژوهشی(هم در ارتقا و هم در پایه)
کرسی های آزاد اندیشی غالبا و ماهیتا ناظر به موضوعات فرهنگی و سیاسی اجتماعی است اما کرسی های نظریه پردازی بیشتر ناظر به موضوعات تخصصی گروه های علوم انسانی است.
همچنین کرسی های علمی در گواهی به لحاظ علمی رتبه بندی می شوند:
1. کرسیهای عالی (کسب کننده 90 % امتیاز یا بیشتر)2. کرسیهای خوب (کسب کننده 75 تا 89 % متیاز)3. کرسیهای متوسط (کسب کننده 51 تا 74 % امتیاز)
کرسی های علمی هم ناقد دارند و هم داور.کمیته داوران و مدیر و ناقدان را هیات تهران تعیین می کند. کار داوران امتیاز دهی و ارزشیابی کرسی است.
اگر عضو هیات علمی مقاله یا کتاب منتشر شده ای دارد که معتقد است که واجد نظریه یا نوآوری است، می تواند فرمی که بهمین منظور طراحی شده است( با عنوان: کاربرگ بازشناسی، ظرفیت های مقالات طرح ها و کتاب های اعضای هیات علمی که دربردارنده نظریه یا نوآوری است) را تکمیل و از طریف دبیرخانه دانشگاه برای هیات تهران بفرستد.
کرسی های نقدعلمی، نوآوری و نظریه پردازی طرحنامه مخصوص به خود را دارند که از طرف هیات تهران طراحی شده است و دانشگاه اجازه دخل و تصرف در آن را ندارد. ( فرم مربوطه در سایت دانشگاه موجود میباشد)
حمایت ها: برای کرسی های علمی علاوه بر حمایت مندرج در آیین نامه ارتقا و حمایت خاص دانشگاه،هیات تهران نیز حمایت هایی را انجام می دهد. از جمله:
- معرفی صاحبان کرسی های برتر به بنیاد ملی نخبگان جهت برخورداری از جایگاه نخبگی.
- معرفی صاحبان کرسی های برتر به صندوق حمایت از پژوهشگران کشور جهت برخورداری از تسهیلات این صندوق.
- پرداخت هزینه های مالی صاحبان کرسی ها.
- تلاش جهت دریافت نشان علمی جهت صاحبان کرسی های برتر.
- فرایند برگزاری کرسی علمی- ترویجی
- ارائۀ طرحنامه به دبیرخانۀ کرسی ها از جانب متقاضی ( از طریق مراجعه حضوری به دفتر مرکز کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره)
- ارجاع طرحنامه به کمیسیون تخصصی (1- ردّ طرحنامه و ارائۀ توضیحات به متقاضی کرسی؛ 2- ارجاع به متقاضی جهت رفع نقص؛ 3- تأیید طرحنامه)
نکته: کمیسیون بین رشته ای: برای موضوعاتی که میان رشته ای هستند. (با دعوت از یک نفر از گروهی که موضوع با رشته آنها مرتبط است.)
نکته: تاکید ما بر گروه های این است که از سخت گیری بی مورد پرهیز کنند زیرا اساسا آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی، در مزینه کرسی های ترویجی سخت گیری ننموده است.
- ارسال پرونده به دبیرخانۀ کرسی ها توسط کمیسیون تخصصی؛
- تعیین زمان و مکان برگزاری کرسی و انجام تبلیغات لازم توسط دبیرخانۀ کرسی ها؛
- ارزیابی و مستندسازی و ارسال مستندات به دبیرخانۀ هیأت حمایت از کرسی های نظریهپردازی، نقد و مناظره توسط دبیرخانۀ کرسی ها؛
- صدور و ارسال گواهی برای صاحب کرسی و سایر مشارکتکنندگان؛
- امتیازهای مربوط به برگزاری کرسی های ترویجی
- گواهی تأیید برگزاری کرسی ترویجی برای صاحب کرسی ترویجی، ناقدین و مدیر جلسه با امضای مشترک رئیس دبیرخانۀ هیأت حمایت از کرسی ها و رئیس دانشگاه صادر می شود.
- به ازای هر کرسی ترویجی برگزارشده 4 امتیاز پژوهانه به صاحب کرسی ترویجی اعطا می شود.
- هیأت ممیزۀ دانشگاه برای ارائه کنندۀ هر کرسی ترویجی تا 4 امتیاز پژوهشی جهت ترفیع پایه و ارتقاء اعطا می نماید.
- کمیتۀ ترفیعات دانشگاه برای ناقدان هر کرسی ترویجی 1 تا 2 امتیاز پژوهشی صرفاً جهت ترفیع پایه اعطا می نماید.
- به مقالات چاپ شدۀ مستخرج از کرسی های ترویجی در کتاب مجموعه مقالات کرسی های دانشگاه تا سقف 3 امتیاز پژوهشی صرفاً جهت ترفیع پایه اعطا می شود.
- حمایت مالی برای صاحب کرسی، ناقدان، مدیر جلسه و نماینده کرسی ها مطابق شیوه نامه برگزاری کرسی ها انجام می شود.
- فرآیند جلسه کرسی ترویجی (عرضه و نقد دیدگاه علمی ):
- قرائت کلام ا... مجید
- اعلام برنامه و زمانبندی مباحث و دعوت از ارائه دهنده و ناقدان جهت قرار گرفتن در جایگاه توسط مدیر جلسه
- ارائه دیدگاه علمی توسط صاحبنظر
- نقد ناقد یا ناقدان
- پاسخ به نقدها
- نقدهای حاضرین
- پاسخ به نقدهای حاضرین
- جمع بندی علمی توسط مدیر جلسه
- به تشخیص و تأیید کمیسیون تخصصی، کرسی های علمی- ترویجی می توانند در دو جلسه (با احتساب دو کرسی) برگزار شوند؛
- اگر متقاضی کرسی نسبت به ردّ طرحنامه توسط کمیسیون تخصصی معترض باشد، می تواند اعتراضش را به صورت کتبی به دبیرخانه اعلام کند و مسئول دبیرخانه موظف است با حضور مدیر گروه مربوطه و یک نفر جدید از اعضای گروه متقاضی، مجدداً طرحنامه را بررسی و نتیجه بررسی را به متقاضی کرسی اعلام نماید؛
- اعضای هیأت علمی رشتههای علوم انسانی که دارای قرارداد پژوهشی با خارج از دانشگاه هستند، می توانند نتیجۀ مطالعات خود را پس از طرح در کمیسیون تخصصی، در قالب کرسی در معرض نقد و بررسی ناقدان قرار دهند؛
- اعضای هیأت علمی که صاحب کتاب تألیفی هستند می توانند مدعای اصلی کتاب خود را در قالب کرسی علمی-ترویجی مطرح و در معرض نقد و بررسی ناقدان قرار دهند؛
- دانشجویان مستعد و توانمند دوره دکتری با تاییدیه کمیسیون علمی مربوطه می توانند از قالب کرسی عرضه و نقد دیدگاه علمی استفاده کنند آشنایی با طرحنامه
- حمایت هایی معنوی و مادی از کرسی های ترویجی
الف: حمایت های مصوب وزارتی:
ردیف
|
موضوع
|
حداکثر امتیاز در واحد کار یا نیم سال
|
حداکثر امتیاز در هر موضوع
|
حداقل امتیاز لازم در هر دوره ارتقا
|
1
|
ارائه کرسیهای علمی ترویجی
|
٢ تا ٤
|
--
|
-
|
2
|
کرسیهای نظریه پردازی
|
|
--
|
-
|
3
|
ارائهدستاوردها ونتایج علمی پژوهشی برگرفته از کرسیهای نظریه پردازی درهمایشها و میزگردهای مراکز علمی ملی و بین المللی
|
4
|
--
|
-
|
4
|
نقد علمی در حوزه های علوم به ویژه علوم انسانی ومعارف اسلامی
|
3 تا 7
|
--
|
-
|
5
|
نوآوری در حوزههای علوم به ویژه علوم انسانی و معارف اسلامی
|
3 تا 7
|
--
|
-
|
6
|
نظریه پردازی در حوزههای علوم به ویژه علوم انسانی و معارف اسلامی
|
7 تا 12
|
--
|
-
|
7
|
طراحی و مشارکت فعالانه در برگزاری کرسیهای نقد و نظریه پردازی با تأیید مرجع ذی صلاح
|
1 تا 2
|
--
|
-
|
- اعطای امتیاز فرهنگی به صاحب کرسی، ناقدان، مدیر جلسه و داوران طرحنامه مطابق آییننامه ارتقاء:بر اساس بند 8 از ماده 4 (فعالیتهای فرهنگی- تربیتی و اجتماعی) جدول شماره 1 آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضای هیأت علمی برای تمامی ناقدان و مدیران جلسات کرسیها پس از طی مراحل اداری و تایید مستندات، گواهی کرسی بر اساس جدول زیر صادر میشود.
نمودار مراحل برگزاری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره در دانشگاه سیستان و بلوچستان ؛
ارائه طرحنامه ،رزومه ، آثار و سوابق به مرکز نظریه پردازی، نقد و مناظره
|
فرآیند برگزاری كرسي ها در دانشگاه سیستان و بلوچستان:

برخورداری از حمایت ها و مزایای در نظر
داوری و امتیازدهی در فرم های مربوطه
|
گرفته شده در آیین نامه كرسیهای دانشگاه
متناسب با امتیاز كسب شده
- فرم رزومه
- طرحنامه ویژه برگزاری اجلاسیه ی دفاع و داوری
- طرحنامه ویژه کرسی های نظریه پردازی
- طرحنامه ویژه کرسی های نقد
- طرحنامه ویژه کرسی های نوآوری
- صورتجلسه پیش اجلاسیه
- صورتجلسه اجلاسیه نهایی
- فرم تأئیدیه داوری اجلاسیه
- جدول امتیاز دهی کرسی
- فرم داوری اجلاسیه
- فرم نظر سنجی حضار
- فرم ارزیابی طرحنامه ها
معرفی مرکز کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان
یکی از فعالیت هایی علمی که در سال های اخیر به طور جدی در دانشگاه سیستان و بلوچستان دنبال شده است و اقدامات بسیاری در این زمینه صورت گرفته است برگزاری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره علمی است. پس از شکل گیری هيأت حمايت از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره علمی از سوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي و تاسیس دبیرخانه در این هیات، مركز كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره دانشگاه سيستان و بلوچستان و كميته دستگاهي كرسي هاي علمي دانشگاه در این راستا در سال 1394 با هدف جهت افزايش رونق و نشاط علمي، ايجاد زمينه و فضای انتقادی سالم در دانشگاه و ارتقاي فرهنگ نقد و نوآوري علمي، سنجش و نقادی كيفي دستاوردهاي علمي پژوهشگران و ايجاد بسترهاي مناسب براي بهرهگيري از اين دستاوردها شكل گرفت و علاوه بر اقداماتي كه تاكنون در اين راستا صورت گرفته، برنامه هاي گسترده اي نيز براي آينده در نظر گرفته شده است كه اميد مي رود با مساعدت استادان، پژوهشگران و دانشجويان ارجمند دانشگاه به ثمر رسد.
مهمترین اقدامات انجام شده:
1- عقد تفاهم نامه همکاری با هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی و تشکیل دبیرخانه منطقه ای کرسی های نظریه پردازی در دانشگاه سیستان و بلوچستان
2- تهیه کتابچه آشنایی با آیین نامه های مصوب هیات حمایت از کرسی های علمی به انضمام شیوه نامه اجرایی در دانشگاه سیستان و بلوچستان
3- صدور احکام اعضای کمیته دستگاهی دستگاهی به صورت دوره ای و ارسال آنها به هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی
4- برگزاری منظم جلسات کمیته دستگاهی به صورت هر دو هفته یک جلسه جهت برنامه ریزی، سیاستگذاری و بررسی پروپوزال متقاضیان
5- برگزاری جلسات با اعضای هیات علمی به منظور آگاهی از شیوه برگزاری کرسی های ترویجی و تخصصی و امتیازات آنها
6- انتشار نشریه «نظر» دبیرخانه هیات حمایت ویژه دانشگاه سیستان و بلوچستان
7- برگزاری همایش منطقه ای کرسی های نظریه پردازی با حضور جناب آقای دكتر عبدالحسين خسروپناه رييس محترم دبيرخانه هيات حمايت از كرسي هاى نظريه پردازى، نقد و مناظره
8- حضور مستمر ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان در جلسات مجمع حمایت از کرسی های نظریه پردازی در شورای عالی انقلاب فرهنگی
9- حضور رئیس مرکز کرسی های دانشگاه در جلسات شورای کاردان کرسی ها در شورای عالی انقلاب فرهنگی
10- تهیه تقویم برگزاری کرسی ها در ابتدای ترم و اطلاع رسانی به اعضای هیات علمی دانشگاه
11- تصویب و برنامه ریزی جهت برگزاری کرسی های رشد در دانشگاه
12- برگزاری نشست کمیته های دستگاهی کرسی های نظریه پردازی استان سیستان و بلوچستان با حضور جناب آقای دكتر عبدالحسين خسروپناه رييس محترم دبيرخانه هیات حمايت از كرسي هاى نظريه پردازى و آقای دکتر مصطفی اسماعیلی رئیس کمیته های دستگاهی هیات حمايت از كرسي هاى نظريه پردازى
13- تدوين و تصويب سیاست های تشویقی دانشگاه سيستان و بلوچستان در حوزه كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره شامل:
1- امتیاز كرسي هاي نظريه پردازي جهت ترفیع سالیانه به صاحب کرسی نقد و نوآوري و نظریه پردازی
2- تخصیص امتیاز اعتبار پژوهشی (گرنت) به صاحب کرسی نظريه پردازي طبق آيين نامه دانشگاه
3- حمايت و كمك به چاپ كتاب نگارش يافته حاصل از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره علمي
4- كمك به ترجمه و انتشار نظريات علمي در مجلات معتبر خارج از كشور يا طرح نظريه در كنفرانس هاي بين المللي
5- اولويت چاپ مقاله حاصل از كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره علمي در نشريات داخلي دانشگاه
6- در نظر گرفتن مشارکت در كرسي هاي نظريه پردازي، نقد و مناظره علمي به عنوان معیاری برای انتخاب استاد و پژوهشگر نمونه در دانشگاه
7- تجليل از صاحبان كرسي هاي برگزار شده در مراسمهاي هفته پژوهش و ....
8- معرفي صاحبان كرسي به صندوق حمايت از پژوهشگران، بنياد ملي نخبگان و جشنواره فارابي
9- كم كردن موظفي اساتيد برگزار كننده كرسي هاي نظريه پردازي به اندازه مدير گروه آموزشي( توضيح: فقط شامل كرسي هاي نظريه پردازي ميگردد)
10- حمايت و تشويق مالي و علمي از دانشجويان دكتري در جهت برگزاری كرسي ترویجی
11- برگزاری اولین کرسی رشد «فلسفه فلسفه اسلامی» با ارائه صاحب کرسی آقای دکتر خسروپناه
12- حضور رئیس مرکز کرسی ها در جلسات شورای آموزشی برخی دانشکده ها و گروههای آموزشی جهت توضیح در خصوص انواع کرسی ها، چگونگی برگزاری و امتیازات هر کدام
13- بررسی طرح درس نظریه پردازی و ارسال نظرات کارشناسی به هیات حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی
14- تصویب و برنامه ریزی زنگ کرسی در دانشگاه
15- ارائه پیش نویس آیین نامه جدید کرسی های ترویجی
16- برگزاری هم اندیشی کرسی های نظریه پردازی با حضور اساتید با درجه استاد تمامی دانشگاه
17- برنامه ریزی و تهیه زیرساخت های برگزاری کرسی ها به صورت نیمه حضوری و وبیناری با توجه به همه گیری بیماری کرونا مانند تعریف لینک مرکز کرسی ها در سامانه و ....
18- برگزاری کرسی ترویجی به صورت وبیناری
19- برگزاری حدود 37 کرسی با موضوعات مختلف