زمانبندی و مدارک ثبت نام حضوری و غیرحضوری

بازه زمانی ثبت نام الکترونیکی براي مقطع تحصيلي كارشناسي ارشد از روز سه شنبه مورخ 1400/08/03 الی روز پنج شنبه مورخ 1400/08/06  بر اساس جدول زمان بندی  زير می‌باشد:

جدول زمانبندی ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از طريق سامانه گلستان

تاریخ

به ترتیب حرف اول نام خانوادگی

1400/08/03

الف ب پ ت ث ح ج

1400/08/04

ح خ د ذ ر ز ژ س ش

1400/08/05

ص ض ط ظ ع غ ف ق ک

1400/08/06

گ ل م ن و ه ی

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام غيرحضوری:

• تکمیل و بارگذاری تمامی فرم های مشخص شده در سامانه گلستان در زمان ثبت نام.
  • عكس جديد
  • تصویر تمام صفحات شناسنامه دانشجو
  • تصویر کارت ملی
  • تصویر مدرک نظام وظیفه

دانشجو باید فرم معافیت تحصیلی را از سامانه گلستان پرینت گرفته (گزارش 1163) و به یکی از دفاتر خدمات پلیس +10 جهت صدور برگ معافیت تحصیلی مراجعه و آن را در سامانه گلستان بارگذاری نماید و یا دانشجو می‌تواند با مراجعه به درگاه خدمات پلیس +10 در  آدرس https://services.epolice.ir درخواست خود را ثبت نماید و رسید ثبت درخواست خود را در سامانه گلستان بارگذاری نماید. (جهت ورود به درگاه مذکور از گزینه فراموشی کلمه عبور استفاده شود.)

• تصویر مدرك کارشناسی

(آن دسته از مدارک دانشنامه که فاقد درج معدل می باشد می بایست فرم ذیل اطلاعیه اعلام قبولی سازمان سنجش در تاریخ 1400/07/27 موجود در سایت سازمان سنجش را که به تایید دانشگاه محل تحصیل رسیده، به همراه ریز نمرات خود بارگذاری نمایند.)

تبصره 1: پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون، دانشجوي سال آخر مقطع كارشناسي بوده‌اند، مي‌بايست حداکثر تا تاریخ 31/6/1400 فارغ التحصیل شده باشند. در غیر این صورت وفق مقررات امکان ادامه تحصیل آنها وجود نخواهد داشت.

تبصره 2: دانشجویان سال آخر می بایست "فرم مخصوص میانگین تعداد واحدهای گذرانده" را نیز بارگذاری نمایند.

این فرم باید توسط معاون آموزشی دانشگاه و یا موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي‌ امضا، مهر و ثبت گردد. توصیه می گردد نسبت به پیگیری دریافت اصل گواهینامه موقت یا دانشنامه مدرک تحصیلی قبلی خود بطور عاجل اقدام نمایید.

" فرم معدل برای دانشجویان سال آخر (مطابق فرم دفترچه سازمان سنجش) که در سامانه بارگذاری نموده اند. ("فرم مخصوص معدل" در صفحه 78 "دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شرکت در آزمون کارشناسی ارشد" و  همچنین در صفحه 512 "دفترچه راهنماي انتخاب رشته آزمون ورودي کارشناسی ارشد" موجود می باشد)

• تصویر موافقت کتبی برای شاغلین ادارات دولتی و دبیران آموزش و پرورش (فرم تعهد و فرم 502).
  • تصویر معرفي‌نامه رسمي مبني بر واجد شرايط بودن براي استفاده از امتياز ويژه مربيان "رسمي- قطعي" و يا "رسمي- آزمايشي" دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی.

تذكر: تمامی دانشجویان لازم است با گرفتن گزارش (227) نامه امضا شده تاییدیه تحصیلی را پرینت و به محل تحصیل قبلی خود پست و پیگیری نمایند، در صورت عدم دریافت پاسخ تاییدیه تحصیلی، امکان فراغت از تحصیل شدن دانشجو و صدور مدرک امکان پذیر نخواهد بود.