زمانبندی و مدارک ثبت نام حضوری و غیرحضوری

ضمن تبریک به دانشجویان نوورود عزیز و آرزوی سلامتی به اطلاع مي رساند ثبت نام اولیه براي مقطع تحصيلي دكتري در دانشگاه سيستان و بلوچستان از روز شنبه مورخ 1400/06/13 الی روز‬ سه شنبه مورخ 1400/06/16  به صورت غیر حضوری (الکترونیکی) و بر اساس جدول زمانبندی زير می‌باشد؛ لذا از هرگونه مراجعه و حضور فیزیکی در دانشگاه خودداری نمائید.

زمانبندی ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) از طريق سامانه گلستان

تاریخ به ترتیب حرف اول نام خانوادگی
1400/06/13 الف ب پ ت ث ح ج
1400/06/14 ح خ د ذ ر ز ژ س ش
1400/06/15 ص ض ط ظ ع غ ف ق ک
1400/06/16 گ ل م ن و ه ی

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام غيرحضوری:
•    تصویر تمام صفحات شناسنامه دانشجو
•    تصویر کارت ملی
•    تصویر مدرک نظام وظیفه
تبصره بسیار مهم: دانشجویان مرد فاقد کارت پایان خدمت، نامه الکترونیکی ایجاد شده را از سامانه گلستان (گزارش 1163) مطابق راهنمای تعبیه شده در سامانه پرینت و به دفاتر پلیس 10+ مراجعه نمایند؛ سپس با بارگذاری تصویر نامه تمدید معافیت تحصیلی در سامانه، ثبت نام خود را تکمیل نمایند.
•    تصویر مدرك کارشناسی
•    تصویر مدرك کارشناسی ارشد
 (آن دسته از مدارک دانشنامه که فاقد درج معدل می باشد می بایست ریزنمرات خود را نیز در سامانه بارگذاری نمایند.)
تبصره مهم: پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ در زمان ثبت‌نام براي شركت در آزمون، دانشجوي سال آخر مقطع كارشناسي‌ارشد بوده‌اند، مي‌بايست تا تاريخ 1400/06/31 فارغ‌التحصيل شوند.
 دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد، لازم است "فرم مخصوص معدل" را در سامانه بارگذاری نماید.

در این فرم باید معدل كل واحدهاي گذرانده دانشجو براساس ‌(‌0) تا (20) تا تاريخ 1399/11/30 (و يا حداكثر تا تاريخ 1400/06/31) درج شده و توسط معاون آموزشی دانشگاه و یا موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي‌ارشد امضا، مهر و ثبت گردد.

"فرم مخصوص معدل" در صفحه 70 "دفترچه راهنماي ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری" و  همچنین در صفحه 175 "دفترچه راهنماي انتخاب رشته آزمون ورودي دوره دكتري" موجود می باشد.

•    تصویر موافقت کتبی برای شاغلین ادارات دولتی و دبیران آموزش و پرورش (فرم تعهد و فرم 502).
•    تصویر معرفي‌نامه رسمي مبني بر واجد شرايط بودن براي استفاده از امتياز ويژه مربيان "رسمي- قطعي" و يا "رسمي- آزمايشي" دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی.