بخش اطلاع‌ رسانی و تأمین مدرک

این واحد در طبقه همکف ساختمان کتابخانه مرکزی قرار دارد. در این بخش به ‌منظور دسترسی هرچه بهتر و سریع‌تر اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی به مطالب علمی و پژوهشی، ارائه خدمات اطلاع‌رسانی در مورد بانک‌های اطلاعاتی آنلاین و همچنین خدمات تأمین مدرک صورت می‌پذیرد. سفارش مقاله و کتاب لاتین از طریق "سیستم سفارش مقاله و کتاب لاتین" که در وب‌سایت کتابخانه آورده شده است انجام می‌گیرد. کاربران با وارد شدن به این صفحه و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور اقدام به ورود اطلاعات موارد درخواستی خود می‌نمایند. تمامی مراحل سفارش به ‌صورت الکترونیکی انجام می‌پذیرد و در مورد سفارش کتاب لاتین در صورتی‌ که به‌ صورت الکترونیکی موجود نباشد از طریق تماس با کتابخانه‌هایی که در آن نسخه‌ای از کتاب موجود است مبادرت به تهیه نسخه‌ای (کپی گرفته‌شده) از کتاب نموده و در اختیار دانشجوی متقاضی قرار می‌گیرد. مقاله و کتاب به‌ صورت فایل الکترونیکی PDF در اختیار کاربر قرار می‌گیرد و سپس اطلاعات کتابشناسی به همراه فایل الکترونیکی آن به سیستم کتابخانه اضافه و ثبت می‌شود تا هم از سفارش مجدد جلوگیری شود و هم در اختیار سایر دانشجویان قرار گیرد.