مشاور رئیس و دبیر هیئت رئیسه دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر رضایی سرپرست دانشگاه، دکتر محمدعلی محمودی به سمت مشاور رئیس و دبیر هیئت رئیسه دانشگاه منصوب شد.
مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی از دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید کرد

دکتر ابوالقاسم دولتی مدیر کل دفتر گسترش آموزش عالی به اتفاق دکتر رضایی سرپرست دانشگاه و برخی از معاونین و روسای دانشکده ها، از تالارها، آزمایشگاه ها، فضاهای آموزشی و ورزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان بازدید نمودند.
حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمایی یوم ا...22 بهمن

راهپیمایی حماسی و تاریخی یوم ا... 22 بهمن‌ماه با حضور گسترده و پرشور دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در آستانه یوم ا... 22 بهمن، سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان به دیدار خانواده شهدا رفت

به مناسبت فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام ا... دهه مبارک فجر، دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان به دیدار خانواده‌ شهدا رفت.
با حضور سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان، مزار شهدای زاهدان عطرافشانی شد

با حضور دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان دانشگاه مزار شهدای زاهدان شامگاه امروز (پنج‌شنبه) و هم‌زمان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، عطرافشانی شد.
معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از پروژه های عمرانی دانشگاه بازدید کرد

دکتر محمدتقی نظر پور معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامگاه چهارشنبه 17 بهمن‌ماه از مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی دانشگاه بازدید نمود.
با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: آئین معارفه و تکریم رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد

طی مراسمی با حضور دکتر محمد تقی نظر پور معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، آیت ا... عباسعلی سلیمانی امام جمعه زاهدان، جمعی از مقامات کشوری و لشکری و دانشگاهیان دانشگاه های استان آئین معارفه دکتر رضایی و تکریم دکتر بن...
در چهلمین بهار آزادی، زنگ انقلاب در دانشگاه سیستان و بلوچستان طنین انداز شد.

در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی زنگ انقلاب در جوار مزار شهید گمنام دانشگاه به صدا درآمد.
دوازدهمین همایش ملی نجوم و اخترفیزیک ایران برگزار گردید

دوازدهمین همایش ملی نجوم و اخترفیزیک ایران در روز چهارشنبه دهم بهمن‌ماه​، و به مدت دو روز در سالن همایش‌های مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار شد.
دکتر رضایی از نمایشگاه دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب اسلامی بازدید کرد

دکتر غلامرضا رضایی سرپرست دانشگاه سیستان و بلوچستان در نخستین روز برپایی نمایشگاه دستاوردهای چهل‌ساله انقلاب شکوهمند اسلامی از این نمایشگاه بازدید نمود.
صفحه 110 از 143ابتدا   قبلی   105  106  107  108  109  [110]  111  112  113  114  بعدی   انتها