اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

پیام تسلیت ریاست دانشگاه به مناسبت حادثه تلخ آتش سوزی در یکی از مدارس زاهدان

در پی درگذشت جان‌سوز تعدادی از دانش آموزان خردسال در فاجعه دل‌خراش و اسفناک آتش‌سوزی دریکی از پیش‌دبستانی‌های زاهدان پیام تسلیتی از سوی دکتر علیرضا بندانی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان بدین شرح صادر شد:
 افتتاح نمايشگاه دستاوردهاى پژوهشی استان

نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی استان صبح روز دوشنبه 26 آذرماه در دانشگاه سيستان وبلوچستان گشایش یافت.
برگزاری رویداد دو روزه "دوست علمی" در مجتمع فناوری و نوآوری

رویداد دوست علمی در روزهای 14 تا 15 آذرماه 1397 به مدت دو روز به همت بنیاد ملی نخبگان و با همکاری مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد.
مراسم نواختن زنگ هفته پژوهش

زنگ آغاز هفته پژوهش و فناورى صبح روز شنبه ٢٤ آذر ماه در مدرسه نرجس به صدا در آمد

دیدار مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور با دانشگاهیان استان در روز پنج شنبه 22 آذرماه در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزارشد.
نشست هیئت‌رئیسه با کارمندان دانشگاه

نشست هیئت‌رئیسه با کارمندان دانشگاه بعدازظهر روز سه شنبه20 آذر ‌ماه در تالار ملاصدرا برگزار شد.
مراسم افتتاحیه ویژه‌برنامه‌های دانشگاه به‌مناسبت هفته جهانی کارآفرینی

مراسم افتتاحیه آغاز هفته جهانی کارآفرینی، در تالار معراج دانشگاه برگزار شد.
جلسه کارگروه تعالی دانشگاه  سیستان و بلوچستان

جلسه کارگروه تعالی دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه کارگروه تعالی دانشگاه با حضور رئیس و جمعی از دانشگاهیان در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
دیدار هیات رئیسه دانشگاه با استاندار سیستان و بلوچستان

اعضای هیات رئیسه دانشگاه در اولین روزهای انتخاب استاندار سیستان و بلوچستان با ایشان دیدار کردند.
بزرگداشت روز دانشجو

مراسم گرامیداشت روز دانشجو با همایش پیاده روی در صبح روز جمعه 16 آذر ماه آغاز، و با نشست صمیمی رئیس و اعضای هیئت رئیسه و حضور پر شور دانشجویان در تالار فردوسی پایان پذیرفت.
صفحه 107 از 137ابتدا   قبلی   102  103  104  105  106  [107]  108  109  110  111  بعدی   انتها