اخبار دانشگاه

اخبار دانشگاه

نشست حوزه معاونت پژوهشی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری استان

نشست مشترک حوزه معاونت پژوهشی با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان در روز شنبه 24 شهریورماه برگزار شد.
استاد گروه شيمی دانشگاه در جمع داوران برتر دنيا

پروفسور مسعود كيخوائی استاد برجسته گروه شيمی برای دومين سال پياپی در جمع داوران برتر دنيا قرار گرفت.
نشست مشاور معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه ‌و بودجه کشور با هیات رئیسه دانشگاه در خصوص مهارت افزایی دانشجویان

با محوریت مهارت افزایی و اشتغال پذیری فارغ‌التحصیلان دانشگاه​ نشست مشاور معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه ‌و بودجه کشور با هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد.
برگزاري ششمين نشست گروه اقدامات اعتماد ساز آموزشي كشورهاي قلب آسيا

ششمین نشست گروه اقدامات اعتماد ساز آموزشی کشورهای قلب آسیا در محل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
اختتامیه هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراسم اختتامیه هشتمین طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه روز یکشنبه 18 شهریورماه 97 در تالار امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.
رئیس اداره نشریات و مجلات علمی دانشگاه منصوب شد.

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه ، دکتر میلاد لگزیان به سمت رئیس اداره نشریات و مجلات علمی دانشگاه منصوب شد.
افتتاحیه هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه سیستان وبلوچستان

مراسم افتتاحیه هشتمین دوره طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه شامگاه روز شنبه دهم شهریور ماه 97 در تالار امام رضا (ع) دانشگاه برگزار شد.
اهم اقدامات و رویکردهای دانشگاه در سال تحصیلی جدید

اهم اقدامات و رویکردهای دانشگاه در سال تحصیلی جدید با لحاظ نمودن شرایط خاص اقلیمی منطقه و محدودیت منابع مالی موجود و استفاده حداکثری از پتانسیلهای دانشگاه اعلام گردید.
نشست نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هیئت‌رئیسه و اساتید دانشگاه

نشست نمایندگان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با هیئت‌رئیسه و اساتید دانشگاه صبح روز شنبه دهم شهریورماه 97 در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزار شد.
دیدار رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران از دانشگاه سیستان وبلوچستان

ماریا دوتسنکو، رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد در تهران، سه شنبه شب با رئیس و مسئولین دانشگاه سیستان و بلوچستان دیدار وگفتگو کرد.
صفحه 112 از 137ابتدا   قبلی   107  108  109  110  111  [112]  113  114  115  116  بعدی   انتها