اخبار و اطلاعیه ها


اخبار و اطلاعیه

دومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های مهندسی

 دومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های مهندسی

دومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های مهندسی صبح روز چهارشنبه 7 آذر ماه در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه با حضور اساتید و پژوهشگران علم ریاضی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در آئین افتتاحیه کنفرانس دکتر کردی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه طی سخنانی در زمینه اهداف برگزاری این کنفرانس و ارتباط آن با علم ریاضی گفت: هدف از برگزاری این کنفرانس ها دستیابی به فردا یی بهتر و روشن است، این که ما چطور می توانیم یک اقتصاد دانش بنیان، کارآفرین و محصول محور داشته باشیم، چراکه در دنیای امروز هر ملتی که قدرت اقتصادی و بار علمی توانمند تری داشته باشد می تواند در عرصه جهانی قدرتمند تر باشد.

وی در ادامه در مورد ارتباط بین علم ریاضی و اقتصاد دانش بنیان نیز مطالبی را به تفضیل مطرح نمود و خاطر نشان کرد: اگر ما از قرون وسطی تا الان، نگاهی به علوم بیندازیم متوجه می شویم که تکنولوژی ، محور شده ، و جوامعی که خلاق و پرسشگر بوده انددر آن جوامع  اختراع  و فناوری ایجاد، و اقتصاد دانش بنیان شکل گرفته است.

ایشان با اشاره به این نکته که نسلی که به ریاضیات علاقه نداشته باشد در آن جامعه خلاقیت نیز کاشته نمی شود گفت: مشکل فعلي ما  این است که دانش آموزان ما نسبت به نسل قبل از خود، زیاد پرسشگر نيستند .

وی خاطر نشان کرد آن چه که امروز در بحث هوش اجتماعی مورد توجه است، بحث پرسشگری و خلاقیت است چراکه در این بحث، ریسک پذیری حرف اول را می زند و تا زمانی که به بحث آموزش ، به ویژه در زمینه ی علم ریاضی توجه نکنیم و نوع نگاه آموزشی را در آن عوض نکنیم نمی توانیم در اقتصاد دانش بنیان موفقیت کسب نمائیم.

دکتر رضایی رئیس دانشکده ریاضی نیز طی سخنانی در مورد تاریخچه دانشکده ریاضی و پیشینه برگزاری کنفرانس های سیستم های دینامیکی و نظریه های مهندسی گفت: گروه ریاضی دانشگاه سیستان وبلوچستان حاصل ادغام دو گروه ریاضی تربیت معلم وگروه ریاضی دانشگاه سیستان وبلوچستان بوده که هر دو قدمت 40 ساله داشته و هر دوی آنها در سال 52 شروع به کار کرده اند.

وی گفت: در سال 71 این دو گروه درقالب یک گروه و زیر نظر دانشکده علوم دانشگاه سیستان وبلوچستان باهم ادغام شده اند. و درحال حاضر نیز این دانشکده در 6 گرایش دانشجوی ارشد و دکتری داشته كه با 41 عضو هیئت علمی (دکتری) و 800 دانشجو كماكان به فعاليت خود ادامه مي دهد.

ایشان در مورد پیشینه برگزاری این کنفرانس هم گفت: اولین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های مهندسی درسال 95 در ماهان کرمان با هدف هم اندیشی و تبادل اطلاعات تخصصی و ایجاد بستر و محیطی مناسب برای دانشجویان به منظور استفاده از تجربیات پیشکسوتان این رشته برگزارشد. وی افزود: دومین کنفرانس نیز با محورهای سیستم های دینامیکی، توپولوژی، نظریه هربودیک و به میزبانی دانشگاه سیستان وبلوچستان در حال برگزاری است.

وی درمورد آمار شرکت کنندگان این کنفرانس هم گفت:، تعداد شرکت کنندگان این همایش 56 نفر، و تعداد  مقالات رسيده 44 مقاله در قالب 30 سخنرانی و 14 پوستر بوده است که به مدت دو روز برگزار میگردد.

لازم به ذکر است در خاتمه افتتاحیه این کنفرانس از خدمات و تلاش های پروفسور هنری پیشکسوت علم ریاضی تجلیل و قدر دانی شد

امتیاز به خبر :

تصاویر مرتبط

جستجو

آرشیو

1405 (388)
1404 (799)
1403 (957)
1402 (1095)
1401 (1231)
1400 (796)
1399 (604)
1398 (763)
1397 (820)
1396 (570)
1395 (1)
1394 (2)
1393 (1)
Skip Navigation Links.