برگزاری آزمون سراسری دکتری و کارشناسی ارشد در دانشگاه سیستان و بلوچستان

آزمون سراسری دکتری و کارشناسی ارشد در صبح و عصر پنجشنبه و جمعه ۱۱ و ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، آزمون سراسری دکتری در صبح پنجشنبه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور برگزار شد. همزمان در استان سیستان و بلوچستان نیز در شهرهای زاهدان، زابل، ایرانشهر، چابهار، سراوان و نیک شهر تعداد ۳۱۸۲ داوطلب در آزمون دکتری (۴۴ درصد خانم ها و ۵۶ درصد آقایان) شرکت کردند.

🔸 نتایج اولیه آزمون دکتری دهه اول اردیبهشت ۱۴۰۲ برای انتخاب رشته، دهه اول خرداد ۱۴۰۲ اعلام‌ چند برابر ظرفیت برای مصاحبه حضوری و نتایج نهایی دکتری دهه اول شهریور ۱۴۰۲ توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.

🔸 آزمون سراسری کارشناسی ارشد نیز در عصر پنجشنبه ۱۱ و صبح و عصر جمعه ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۱ در سراسر کشور برگزار شد. همزمان در استان سیستان و بلوچستان نیز در شهرهای زاهدان، زابل، ایرانشهر، چابهار، سراوان و نیک شهر تعداد ۱۳۳۵۱ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد  (۵۶ درصد خانم ها و ۴۴ درصد آقایان) شرکت کردند.

🔸 نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد دهه دوم خردادماه ۱۴۰۲ برای انتخاب رشته و نتایج نهایی نیمه اول شهریور ۱۴۰۲ توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعلام خواهد شد.