گزارش برگزاری دومین کنفرانس سیستم های دینامیکی و نظریه های هندسی

همواره حضور در همایش‌‌های تخصصی باعث یادگیری موضوعات مختلف و تبادل ایده‌های جدید در آن حوزه تخصصي ميشود،  كارگروه تخصصي هندسه و سيستمهاي ديناميكي در سال ٩٦ تصميم به برگزاري يك كنفرانس تخصصي در اين زمينه گرفت كه منجر به برگزاري "دومين كنفرانس سيستمهاي ديناميكي و نظريه هاي هندسي " در روزهاي ٧ و ٨ آذرماه ١٣٩٧در دانشگاه سيستان و بلوچستان شد.

در اين كنفرانس كه با همت دانشكده رياضي و حمايت همه جانبه دانشگاه برگزار شد، ٥٥ نفر از متخصصين اين حوزه شركت كردند كه بيش از نيمي از آنها را اعضاي هيات علمي دانشگاههاي سراسر كشور تشكيل ميدادند. تعداد مقالات پذيرفته شده به صورت سخنراني ٣٠ مقاله بود و تعداد ١٤ مقاله هم به صورت پوستر ارائه گرديد.

در اين كنفرانس تعداد ٤ نفر از برجسته ترين متخصصان سيستمهاي ديناميكي حضور داشتند كه علاوه بر ارائه سخنراني عمومي، با حضور در سخنرانيهاي تخصصي و بحث و تبادل نظر، راهنماييهاي ارزنده اي براي پژوهشگران اين حوزه براي تحقيقات آتي ايشان ارائه كردند.

سخنرانيها در دو سالن و به صورت موازي برگزار شد. و تا ساعات آخر برگزاري مورد استقبال پژوهشگران قرار گرفت.

خلاصه اي از نتايج برگزاري اين همايش:

١- معرفي حوزه هاي جديد و به روز پژوهش در سيستم هاي ديناميكي

٢- آشنايي و تعامل دانشجويان  با پيشگامان و پيشكسوتان اين حوزه تخصصي در محيطي گرم و صميمي

٣- ايجاد انگيزه در دانشجويان تحصيلات تكميلي براي پژوهش هاي اصيل تر

٤- آشنايي متخصصان اين حوزه با فعاليت هاي گروه رياضي دانشگاه سيستان و بلوچستان در اين زمينه

٥- ارتباطات و تبادل افكار موثرتر با توجه به تخصصي بودن و كيفي بودن كنفرانس

٧- ارزيابي كاملاً مثبت اساتيد مدعو از برگزاري كنفرانس تخصصي