اردوی آماده سازی قهرمانان ورزشی جهت شرکت در چهاردهمین المپیاد دانشجویان سراسر کشور

به منظور شرکت در رقابت های چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور که تابستان امسال به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار میگردد، اردوی آماده سازی تیم های ورزشی دانشگاه بر پا شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم های ورزشی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان که پیش از این توانسته بودند با قهرمانی در رقابت های ورزشی دانشگاههای منطقه 8 کشور، جواز حضور در چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور را کسب نمایند در اردوی تدارکاتی که از اول تیرماه در دانشگاه آغاز شده است، زیر نظر مربیان و کادر فنی، خود را برای رقابت با تیم های قهرمان مناطق 10 گانه دانشگاههای سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار می شود، آماده می سازند.

کاروان ورزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان در بخش پسران شامل رشته های ورزشی والیبال، فوتسال، شنا، کشتی، کاراته و شطرنج و در بخش دختران شامل رشته های تنیس روی میز، کاراته و تیراندازی می باشد.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن قدردانی از مساعی و تلاشهای مدیران، مربیان، دست اندرکاران و ورزشکاران، برای کاروان اعزامی دانشگاه آرزوی موفقیت دارد.