حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم همیشه در صحنه استان در راهپیمایی مردمی روز قدس شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم روزه دار و ولایت مدار شیعه و سنی در بیست و سوم روز از ماه مبارک رمضان، با حضوری چشمگیر در حمایت از مردم فلسطین  به خیابان آمدند تا به جهانیان اعلام کنند  که روز قدس روز اتحاد و همبستگی در برابر استکبار جهانی است.

به همین مناسبت، دانشگاهیان دانشگاه بیانیه ای صادر نمودند که در بخشی از آن با گرامیداشت این روز تاریخی آمده است: هیئت‌رئیسه، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن اعلام بیعت مجدد با آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) حمایت  خود را از آرمان های مردم ستمدیده و مظلوم فلسطین اعلام داشته ، و مخالفت خویش را با حق کشی، قانون‌شکنی و ظلم و جنایت رژیم نامشروع صهیونیستی اعلام میدارند .

گفتنی است این راهپیمایی  مردمی و باشکوه ، با حضور در صفوف به هم فشرده نماز جمعه به پایان رسید.