اطلاعیه مصاحبه دوره دکتری سال تحصیلی 97 دانشگاه سیستان و بلوچستان

داوطلبان محترم، دانشگاه بزرگ سیستان و بلوچستان در رده یکی از برترین دانشگاه های جامع کشور است. این دانشگاه با دارابودن امکانات مطلوب آموزشی-پژوهشی  و با بهره مندی از امکانات رفاهی،  ورزشی، تفریحی و فرهنگی و همچنین مردمی مهرمان و خون گرم، محیطی امن و مساعد برای رشد و شکوفایی استعدادهای دانشجویان عزیز می باشد.
ضمن تبریک موفقیت داوطلبان محترم درآزمون مرحله اول سازمان سنجش و آرزوی توفیق در مرحله مصاحبه آزمون، توجه شما را به اطلاعیه و فـراخوان مصاحبه آزمون دکتری سال 97 دانشــگاه سیستان و بلوچستان جلب می نماییم.

* لازم است داوطلبان محترم فرم تکمیل شده شماره (1) و مدارک مورد نیاز را به شرح ذیل آماده و در جلسه مصاحبه ارائه نمایند.

1- پرنمودن فرم شماره (1) ترجیحا تایپ شده (برای دریافت فرم شماره (1) لطفا کلیک نمایید).
2 – مدارک مورد نیاز برای ارائه در جلسه مصاحبه ( برای دریافت لیست مدارک مورد نیاز لطفا کلیک کنید).
* جهت اطلاع از زمان و مکان مصاحبه لطفا (کلیک نمایید).

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشکاه سیستان و بلوچستان