امضاء تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فلورانس ایتالیا و دانشگاه سیستان و بلوچستان

قرارداد همکاری علمی و فرهنگی فی‌مابین دانشگاه فلورانس ایتالیا و دانشگاه سیستان و بلوچستان به امضاءرسید.

دکتر مسعود کیخوایی استاد شیمی دانشگاه سیستان و بلوچستان، ضمن اعلام این خبر گفت، این تفاهم‌نامه زمینه‌های تحقیقاتی زیر را در بر می‌گیرد:

-فیتوشیمی، گیاهان دارویی، منابع ژنتیکی، ترکیبات طبیعی، تجزیه شیمیایی گیاهان، ترکیبات آلی فرار و سیستماتیک گیاهی.

در این همکاری مقرر گردیده تا ضمن تبادل اساتید، دانشجویان کارشناسان، برگزاری کلاسها، کنفرانس‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی به‌صورت مشترک برگزار شود.

همچنین بر اساس بخش‌هایی از این تفاهم‌نامه برای مشارکت دانشجویان تحصیلات تکمیلی، شرایط ویژه‌ای مدنظر قرار گرفته است.

وی یادآور شد در راستای اجرای این تفاهم‌نامه، در اوائل تابستان 97، سفر هیأتی متشکل از دانشمندان ایتالیایی و آلمانی به‌ منظور اجرای پروژه‌های مشترک با گروه‌های شیمی و زیست‌شناسی صورت می‌پذیرد.