برگزاری مراسم روز مهندس

دانشکده مهندسی به مناسبت هفته مهندس مراسمی باحضور پروفسور ایرج گودرزنیا عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی ونفت دانشگاه صنعتی شریف درروز چهارشنبه 96/12/9 با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه و مرکز فناوری ونوآوری دانشگاه در محل سالن اجتماعات مجتمع فناوری ونوآوری برگزار کرد.

درابتدای مراسم پس از تلاوت قرآن مجید وپخش سرود جمهوری اسلامی ایران آقای دکتر عزیزیان معاون پژوهشی دانشکده مهندسی شهید نیکبخت و پروفسور رهبر رحیمی عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی سخنانی در جایگاه مقام خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس ایراد کردند.سپس جناب آقای پروفسور گودرزنیا سخنرانی علمی باعنوان معرفی انجمن فناوریهای بومی ایران ارائه دادند و درادامه از استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی جناب آقای پروفسور حسین آتشی و دانشجوی فعال وبرتردکتری دانشکده مهندسی سرکار خانم مهندس نفیسه جیرفتی با اهدای لوح تقدیر وهدایایی تقدیر بعمل آورد.