مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود رشته زیست شناسی

در سالن آمفی تئاتر دانشگاه سیستان و بلوچستان مراسمی جهت معارفه و خوش آمد گویی به دانشجویان جدید الورود رشته زیست شناسی در تاریخ 24 مهر 96 برگزار گردید. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی مجری برنامه مقدمه ای از دانشگاه و رشته های تحصیلی بیان کردند و پس از آن از دبیر انجمن علمی زیست شناسی دعوت به عمل آمد تا گزارشی از فعالیت های انجمن علمی برای دانشجویان ارائه شود. ایشان گزارش خود را از عملکرد این انجمن طی سال های گذشته با بیان نقاط ضعف و قوت در زمینه مسائل آموزشی و پژوهشی ارائه کردند. سپس سرکار خانم دکتر نعیمی مشاور انجمن علمی زیست شناسی و همچنین جناب آقای دکتر قنبری از اعضای هیئت علمی گروه زیست شناسی طی سخنرانی به بیان نقطه نظرات خود در مورد رشته زیست شناسی برای دانشجویان جدید الورود پرداختند.

حسن ختام این مراسم از دانشجویان جهت گرفتن عکس یادگاری دعوت شد به روی سن بیایند.