حضور دانشگاه سیستان و بلوچستان در دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی آموزش عالی در حوزه مدیریت سبز

دانشگاه سیستان و بلوچستان به‌منظور ارائه اقدامات انجام‌شده در حوزه مدیریت سبز، در دومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز که از تاریخ 96/7/15 لغایت 96/7/18 در محل سازمان برنامه‌وبودجه کشور، حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نمایشگاه چهار روزه که باهدف معرفی و ارائه دستاوردهای دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی ایران در حوزه مدیریت سبز برگزار می‌شود. دکتر عیسی کلانتری، معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست و دکتر سید ضیاء هاشمی سرپرست وزارت علوم در خصوص زمینه‌ها و راهکارهای اجرای الگوی مدیریت سبز در حوزه آموزش عالی به بیان دیدگاه‌ها و نظرهای خود پرداختند.

همچنین دکتر محمدرضا واعظ مهدوی، معاون توسعه امور علمی و فرهنگی سازمان برنامه‌وبودجه و دکتر حسین عسکریان ابیانه، معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم دیدگاه‌های خود را در حوزه اجرای الگوی مدیریت سبز بیان می‌کنند.

شایان ‌ذکر است در این نمایشگاه، ۳۸ دانشگاه و مرکز پژوهشی آخرین دستاوردهای خود را در حوزه مدیریت سبز به نمایش می‌گذارند.