بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلاً
امام مجاهد و حکیم ایران اسلامی، مرجع عالیقدر شیعیان جهان، سرآمد اندیشمندان اسلام و الهامبخش آزادگان جهان، حضرت آیتالله العظمی امام سیدعلی خامنهای (قدس سره) توسط شقیترین جنایت کاران عالم آفرینش به فیض سترگ شهادت نائل شده است.
ما جامعه دانشگاهی و مراکز آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان با چشمانی اشکبار اما عزمی راسخ، ضمن تسلیت این داغ جانکاه به امت اسلامی، قلبهای به سوگ نشسته و جان های به خروش آمده سراسر عالم، تاکید داریم که
انقلابی تر از گذشته به میدان میآییم، ما از کربلا آموخته ایم که راه حق، بیخون و بیاشک نمیماند، ما در یک قدمی ظهور هستیم ما نزدیک قلهایم .
امام شهید امت اسلامی! اکنون شما که به مقام بلند شهادت نائل گشته اید، اما عهدی که با خالق بی همتا داشتهاید، و آن پرچمی که امام راحل (ره ) برافراشته است و رهبر شهید آزادگان جهان با خون مطهر خویش آن را صیانت نموده است هرگز بر زمین نخواهد ماند و به دست صاحب اصلی آن یادگار آل طه حضرت ولی عصر (عج) خواهد رسید.
قائد شهید جهان اسلام، به ما وعده نصرت دادی و ما به وعده آن رهبر شهید حکیم ایمان داریم. امروز، دلهای مؤمنان شکسته و غمناک است؛ اما شکستی که بوی یقین میدهد و ما ایستادهایم.
و آخرین درس الهام بخش که به ما داده اید را پیوسته مرور مینمایم که:
(( ملت ایران درسهای اسلامی و شیعیِ خودش را خوب بلد است؛ میداند که چه کار کند.... ))
به سردمداران خبیث و کفتار صفت نظام سلطه یادآور میشویم که ما درس جهاد و شهادت و مقاومت را به گونه شایسته آموختهایم و فراموش نمیکنیم و به فضل الهی و عنایت ائمه هدی (ع) انتقام خواهیم گرفت.
جامعه دانشگاهی و مراکز آموزش عالی استان سیستان و بلوچستان