ثبت نخستین نان آنتیدیابتیک با فناوری نانو
واحد فناور مستقر در پردیس علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان، موفق شد
نخستین نان آنتیدیابتیک جهان را با بهرهگیری از فناوری نانو و عصاره هسته خرمای بومی «ربی» تولید و ثبت اختراع کند. این دستاورد ارزشمند که توسط دکتر عبدالواحد صفرزایی، پژوهشگر برجسته و تیم تحقیقاتیاش محقق شده، نشاندهنده تلفیق دانش بومی، ظرفیتهای کشاورزی منطقه و فناوری پیشرفته است.
نان تولید شده علاوه بر کاهش قند خون و کنترل دیابت، قابلیت تولید انبوه، ماندگاری بالا، هزینه تولید پایین و ارزش غذایی بالا دارد. این نوآوری که در پردیس علم و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان توسعه یافته، میتواند با حمایت مسئولان و سرمایهگذاریهای لازم، به تولید گسترده داخلی و صادرات جهانی برسد و الگویی از تجاریسازی علم در کشور ارائه دهد.