چهارمین کنفرانس ملی بهکارگیری روشهای تجربی و عددی در صنایع شیمیایی و معدنی، روز پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ با برگزاری مراسم اختتامیهای رسمی در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان به کار خود پایان داد. این رویداد علمی با حضور ۱۸۰ پژوهشگر و ارائه بیش از ۱۰۰ مقاله علمی، به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان و با حمایت گسترده نهادهای علمی و صنعتی کشور برگزار شد.
چهارمین کنفرانس ملی بهکارگیری روشهای تجربی و عددی در صنایع شیمیایی و معدنی، روز پنجشنبه مورخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ با برگزاری مراسمی باشکوه در سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان به کار خود پایان داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کنفرانس که به مدت دو روز در شهر زاهدان و با میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد، میزبان جمعی از اساتید، پژوهشگران و متخصصان از دانشگاهها و صنایع مختلف کشور بود که جدیدترین دستاوردهای علمی خود را در محورهای متنوع مرتبط با صنایع شیمیایی و معدنی ارائه کردند.
کنفرانس مزبور با حمایت معنوی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه سیویلیکا، انجمن مهندسی شیمی ایران، انجمن مهندسی معدن ایران، انجمن مهندسی گاز ایران، بیش از ۱۰ دانشگاه و ۵ شرکت صنعتی برگزار گردید. همچنین شرکت توسعه معادن پارس تأمین، شرکت طلای صدر تفتان، شرکت سیمان خاش و قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (هلدینگ تخصصی صنعت و معدن موسسه ثارالله) نیز بهعنوان حامیان مادی این رویداد علمی حضور داشتند.
در مراسم اختتامیه، دکتر نورمحمد یعقوبی، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان، به بیان دستاوردهای این کنفرانس پرداخت و بر نقش آن در تقویت تعامل میان دانشگاه و صنعت تأکید کرد. در ادامه، به ابتکار بنیاد نخبگان استان، از خدمات علمی ارزنده استاد فقید، مرحوم پروفسور خوشنودی و نیز پروفسور صمیمی، از اساتید برجسته گروه مهندسی شیمی دانشگاه، تجلیل به عمل آمد.
این مراسم با حضور معاون مالی و اداری دانشگاه، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، ریاست بنیاد نخبگان استان و جناب آقای فرهاد شهرکی، نماینده محترم مردم زابل در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. نماینده مجلس نیز در سخنان خود بر لزوم حمایت جدی از پژوهشهای کاربردی در حوزه معادن و صنایع شیمیایی بهویژه در استان سیستان و بلوچستان تأکید کرد.
در پایان، از مقالات برتر ارائهشده در این کنفرانس تقدیر به عمل آمد و از حامیان و دبیران علمی رویداد تجلیل شد. به گفته دکتر میرمحمد خلیلیپور لنگرودی، دبیر علمی کنفرانس، این دوره با مشارکت ۱۸۰ پژوهشگر از نقاط مختلف کشور برگزار شد و در مجموع ۱۱۰ مقاله علمی ارائه گردید که از میان آنها، ۲۲ مقاله بهصورت شفاهی و ۶۶ مقاله بهصورت پوستر پذیرفته شدند. قرار است مقالات برگزیده این کنفرانس در مجلات علمی معتبر کشور منتشر شوند.
چهارمین کنفرانس ملی بهکارگیری روشهای تجربی و عددی در صنایع شیمیایی و معدنی، با هدف ارتقاء سطح دانش، توسعه ارتباطات علمی و حمایت از تحقیقات کاربردی، گامی مهم در مسیر توسعه علمی کشور به شمار میرود.