اطلاعیه مصاحبه آزمون دکتری از داوطلبان پذیرش در مقطع دکتری (Ph.D.) دانشگاه سیستان و بلوچستان سال 1402

داوطلبان محترم، ضمن تبریک صمیمانه به دلیل پذیرش در آزمون کتبی (مرحله اول) و آرزوی توفیق در مرحله دوم (مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی)، لطفاً، به نکات مهم زیر توجه فرمایید:
1. مطابق شیوه‌نامه اجرایی آزمون ورودی مقطع دکتری سال 1402 ابلاغی سازمان سنجش آموزش کشور، مصاحبه از داوطلبان به‌صورت حضوری می‌باشد.
2. لازم است حداقل 48 ساعت قبل از روز مصاحبه نسبت به بارگذاری مدارک و مستندات علمی و پژوهشی خود مطابق فایل راهنما در سامانه LMS دانشگاه اقدام نمایید.
3. مطابق زمان‌بندی در روز(های) اعلام شده در جلسه مصاحبه و رأس ساعت مقرر حضور یابید.
4. تمامی مدارک خواسته شده و مستندات علمی و پژوهشی خود را در جلسه مصاحبه به همراه داشته باشید و به اعضاء محترم کارگروه ارائه نمایید.
5. فرم‌های تکمیل شده و امضا شده شماره 1 (فرم ویژه داوطلبان در مصاحبه حضوری) و شماره 2 (فرم تعهدنامه) را تحویل کارگروه مصاحبه نمایید.
6. جهت هرگونه پرسش لطفاً به شماره‌های مندرج در فایل مربوط به زمان‌بندی مصاحبه تماس حاصل نموده و از تماس با سایر بخش‌های دانشگاه خودداری نمایید.

با آرزوی موفقیت
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سیستان و بلوچستان