برگزاری نمایشگاه عیدانه در دانشگاه

نمایشگاه عیدانه به همت معاونت فرهنگی دانشگاه و با همکاری شهرداری و شورای شهر زاهدان به مدت ۴ روز در مجتمع خلاقیت و نوآوری دانشگاه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مراسم افتتاحیه نمایشگاه عیدانه با حضور مسئولین دانشگاه و شورای شهر زاهدان و جمعی از دانشجویان فعال فرهنگی در تاریخ ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۲ در محل مجتمع خلاقیت و نوآوری برگزار گردید. در این مراسم بعد از تلاوت قرآن، جناب آقای دکتر نوری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و سرکار خانم دکتر عسکری رئیس کمیسیون بانوان شورای شهر زاهدان سخنرانی نمودند. در این نمایشگاه ۳۰ نفر از بانوان توانمند و هنرمند دانشگاه و شهر زاهدان در حوزه طراحی و نقاشی، صنایع دستی و مواد غذایی به مدت ۴ روز حضور فعال داشتند.
هدف و رویکرد از برگزاری نمایشگاه عرضه و فروش محصولات و دستاوردهای هنری و صنایع دستی و ایجاد روحیه شاد در جامعه هدف بود.