گزارش مراسم یادبود مرحوم دکتر عباسعلی نورا

مراسم یادبود مرحوم دکتر عباسعلی نورا، استاد فقید گروه ریاضی روز دوشنبه 12 دی ماه 1401 از ساعت 12 تا 13:30 در محل سالن همایش مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه برگزار گردید. در آغاز این مراسم آقای دکتر مهدی الله دادی عضو محترم گروه ریاضی آیاتی از قرآن کریم را تلاوت کردند. سپس مدیرگروه ریاضی، آقای دکتر حسین حسینی گیو ضمن عرض خیر مقدم به حضار چند کلامی در مورد ضرورت برگزاری چنین مراسمی بیان نمودند. در ادامه استاد پیشکسوت گروه ریاضی، آقای دکتر رحمت الله لشکری پور سخنانی درباره فضائل اخلاقی و توانایی های علمی مرحوم دکتر نورا مطرح نمودند. سپس کلیپی از عکس های مرحوم دکتر نورا تهیه شده توسط آقای دکتر الله دادی پخش شد که به شعری از شاعر فرهیخته جناب آقای حسن خسروی (دانشجوی مرحوم دکتر نورا) درباره آن استاد فقید مزین شده بود. در ادامه مراسم خانم دکتر فرانک حسین زاده سلجوقی و آقای دکتر حمیدی اعضاء محترم هیات علمی گروه ریاضی که از شاگردان مرحوم دکتر نورا بوده اند، با ذکر خاطراتی یاد و خاطره آن عزیزاز دست رفته را گرامی داشتند. در پایان استاد پیشکسوت و بازنشسته گروه ریاضی آقای دکتر سرگلزایی با سخنان ارزشمند خود پایان بخش این مراسم معنوی بودند.