سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا ( سلام الله علیها ) و روز مادر گرامی باد.

سالروز میلاد بانوی بی همتای خلقت، حضرت فاطمه زهرا ( سلام الله علیها ) به عنوان روز مادر و زن، بهانه ای زیبا برای ستایش مقام ممتاز و رفیع زنان و مادران و ضرورت توجه و تقویت سیره عملی و آموزه های اخلاقی و رفتاری حضرت صدیقه کبری ( س ) برای تربیت فرزندان و جامعه ای متعالی در راستای بنانهادن خانواده ای مستحکم در برابر تکان ها و فراز و نشیب های زندگی است.

یکی از والاترین تجلیات مکتب فاطمی را باید در مادران و زنانی سراغ گرفت که با پیروی و الگو پذیری از بزرگ بانوی خلقت، حضرت فاطمه زهرا ( سلام الله علیها ) و پرورش نسلی مومن، انقلابی و شجاع همگام و همراه با مردان؛ یکی از عظیم ترین و موثرترین انقلابات جهان را به زعامت حضرت امام خمینی ( ره ) رقم زدند و امروز نیز در سایه رهبری های حکیمانه مقام معظم رهبری از دستاوردها و آرمان های آن صیانت می کنند و در دوران هشت سال دفاع مقدس در سایه تفکر فاطمی، فرزندان، همسران، پدران و فرزندان خود را برای پاسداری از اسلام و آرمان های انقلاب اسلامی به جبهه ها و سرزمین های خطیر جانبازی و شهادت و ایثار تشویق و مشایعت نمودند و با تقدیم عزیزترین گوهرهای زندگی خود از کیان دین و کشور حفاظت نمودند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه سیستان و بلوچستان سالروز میلاد خجسته حضرت فاطمه زهرا ( سلام الله علیها )، روز مادر و زن و همچنین میلاد حضرت امام خمینی ( رحمه الله تعالی علیه ) را به همگان؛ زنان و مادران فداکار و نجیب ایران اسلامی، به ویژه بانوان گرانقدر تبریک عرض می‌نماید.