برگزاری نشست هم‌اندیشی حوزه دانشجویی و طرح‌های عمرانی با حضور معاونین پشتیبانی و دانشجویی

به گزارش حوزه معاونت دانشجویی، نشست هم‌اندیشی حوزه دانشجویی و طرح‌های عمرانی با حضور معاونین پشتیبانی و دانشجویی در آغازسال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در روز ۳۰ شهریور ماه برگزار شد. این جلسه هم دقیقاً مشابه نشست با سرپرستان به بحث تعامل و همکاری کارشناسان و مسئولین حوزه عمرانی با تیم تعمیرات خوابگاه‌ها و ساختمان‌های سلف سرویس پرداخت و تمام نقاط ضعف سیستم‌های سرمایش، گرمایش، وضعیت سوخت و انرژی، شبکه برق و تأسیسات زیربنایی مورد ارزیابی و آسیب شناسی قرار گرفت و راههای رفع معضلات در حضور معاون پشتیبانی دانشگاه برای تخصیص اعتبار لازم پیشنهاد گردید.