جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود گروه فیزیک

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم-گروه فیزیک در روز دوشنبه 1401/7/25 در محل سالن سمعی و بصری دانشکده برگزار گردید. در این جلسه در ابتدا ضمن خوش آمدگویی، نکات مهم آموزشی و فرهنگی و مرتبط با دانشگاه توسط جناب آقای دکتر مجید رشیدی هویه معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده علوم بیان شد و نیز معرفی دانشکده علوم برای دانشجویان توسط ایشان انجام شد، سپس جناب آقای دکتر مجتبی اشهدی مدیر گروه فیزیک به معرفی گروه فیزیک، اساتید، رشته ها و آزمایشگاه های موجود در گروه فیزیک و نیز سابقه ی همایش ها و کارگاه های برگزار شده در این گروه پرداختند. همچنین خانم دکتر حیدری نسب استاد مشاوره دانشجویان نوورود نکات لازم را به ایشان گوشزد کردند و دکتر سوده زارع پور نیز در خصوص المپیاد های دانشجویی موارد لازم را بیان کردند.