برگزاری جلسه دفاع رساله دکتری (مهندسی شیمی)

• سرکار خانم   "سمانه حمزه خانیدانشجوی  دکتری مهندسی شیمی روز چهارشنبه 1401/7/20  ساعت 10 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان "مطالعه اثر نانو ذرات اکسید آلومینیوم بر ضریب انتقال حرارت جوشش استخری هسته ای در سطوح شیاردار " دفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکترفرهاد شهرکی و دکترداود محبی کلهری و اساتید داور دکتر حسین حسینی، دکتر عبدالرضا صمیمی، دکتربهاره بیدار و دکتر فرامرز سرحدی می باشند.

• سرکار خانم   "فرشته توکلی دستجردیدانشجوی  دکتری مهندسی شیمی روز چهارشنبه 1401/6/23  ساعت 10 صبح در محل سالن ویدئوکنفرانس 205 بصورت حضوری از رساله دکتری خود با عنوان "طراحی حسگر نرم با استفاده از تخمین پارامترهای وابسته به فضای چند حالته بر پایه روش گام تصادفی تعمیم یافته " دفاع خواهند کرد.

اساتید راهنمای این رساله دکترفرهاد شهرکی و دکتر جعفر صادقی و اساتید داور دکتر سید حامد ترابی، دکتر محمد تقی صادقی، دکترمرتضی زیودار و دکتر کیانوش رزاقی می باشند.