فراخوان پذیرش دانشجوی بین‌المللی (اتباع غیرایرانی) سال 1402

شرایط و جزئیات پذیرش دانشجوی بین‌المللی (اتباع غیرایرانی) در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.)  سال تحصیلی 1403- 1402 دانشگاه سیستان و بلوچستان اعلام شد.

دانشگاه سیستان و بلوچستان در راستای چشم انداز، ماموریت ها و اهداف راهبردی خود نسبت به پذیرش دانشجویان بین‌المللی در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.) سال تحصیلی 1403-1402 با هدف توسعه و تحکیم همکاری‏ها و تبادلات فرهنگی، علمی، آموزشی و پژوهشی بین‌المللی بین ایران و دیگر کشورها و با هدف تقويت و توسعه مبادلات فرهنگي و تاثير گذار در جذب بيشتر نخبگان، انديشمندان و كارشناسان ساير كشورها و کمک به رشد و اعتلای آموزش عالی به ویژه در کشورهای همسایه،  به عنوان دانشگاه مادر استان و قطب علمی منطقه جنوب شرق جمهوری اسلامی ایران مطابق با آیین‌نامه پذیرش دانشجویان خارجی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی جمهوری اسلامی ایران  اقدام نموده است.

متقاضیان ادامه تحصیل می توانند با مراجعه به پیوند زیر نسبت به ثبت اطلاعات اولیه اقدام نمایند.