تقدیر از ریاست دانشگاه در جلسه ویژه ستاد اقامه نماز استان

به گزارش روابط عمومی، رئیس ستاد اقامه نماز استان و معاونت توسعه و برنامه‌ریزی استان در جلسه روز ۲۹ خرداد به دلیل کوشش‌های مجدانه ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان در گسترش معارف نماز و اهتمام بایسته ایشان در این امر، با اهداء لوح سپاس و یک جلد قرآن کریم از ایشان قدرشناسی کردند.

در جلسه ستاد اقامه نماز استان که با حضور مهندس ارجمندی معاون توسعه و برنامه‌ریزی استانداری و مدیر دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در مراکز دانشگاهی استان و مدیران علمی و فرهنگی و اجرایی استان برگزار شد از تلاش های دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه معین استان به دلیل کوشش‌های مجدانه در گسترش معارف نماز و اهتمام بایسته وی قدرشناسی گردید.
در این جلسه دکتر رضایی به عنوان دبیر علمی جشنواره نماز استان معرفی شد و ایشان نیز گزارشی از اهداف کمیته علمی جشنواره را مطرح نمود.