برکزاری سخنرانی بین المللی توسط آقای دکتر مهماندوست کتلر از موسسه Flanders بلژیک

سخنرانی علمی بین المللی با عنوان "Modelling of water uptake by plant roots" در ساعت 13 و نیم روز شنبه 31 اردیبهشت ماه 1401 توسط آقای دکتر مهماندوست کتلر از موسسه Flanders بلژیک بصورت وبینار برگزار گردید. در ابتدای جلسه  آقای دکتر هاشمی منفرد عضو هیئت علمی گروه مهندسی عمران  که هماهنگی این وبینار به همت ایشان صورت گرفت رزومه ای از فعالیتها و زمبنه های تحقیقاتی ایشان ارایه کردند و در ادامه آقای دکتر مهماندوست کتلر به ارایه سخنرانی علمی به مدت یک ساعت و نیم در خصوص نحوه جذب آب و میزان آن توسط گیاهان متفاوت و در شرایط مختلف و همچنین آلودگی خاک  پرداختند و در پایان نیز مثالهایی را برای دانشجویان نشان دادند. این جلسه با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزار گردید و در پایان جلسه به مدت نیم ساعت سوالات اساتید و دانشجویان پاسخ داده شد.