جلسه هماهنگی المپیاد ورزشی دانشجویان  بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان

جلسه هماهنگی المپیاد ورزشی دانشجویان بین الملل دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور مدیر امور بین الملل و مدیر تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه در روز دوم خرداد در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور کارشناسان و تعدادی از نمایندگان دانشجویان واحد بین الملل دانشگاه برگزار شد دکتر ناصری ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه  و تبریگ سالروز فتح خرمشهر، یاد شهدای خرمشهر و شهدای جنگ تحمیلی و شهدای اسلام را گرامی داشتند. و خواستار حضور پررنگ دانشجویان به عنوان نماینده دانشگاه سیستان وبلوچستان در اولین المپیاد ورزش دانشجویان بین الملل شدند. آقای دکتر دلاور بعد از خیر مقدم به حاضرین به تشریح المپیاد ورزشی این دانشجویان پرداختند و در انتهای جلسه به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

قابل ذکر است که اولین دوره المپیاد ورزشی دانشجویان واحد بین الملل در تابستان سال جاری در دانشگاه مازندران در بابلسر برگزار می شود.