دانشگاه سیستان و بلوچستان در رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر جوان تایمز ۲۰۲۲

به گزارش روابط عمومی، دانشگاه سیستان و بلوچستان در رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر جوان تایمز در سال ۲۰۲۲ قرار گرفت.
طی روزهای اخیر نظام رتبه‌بندی تایمز ۲۰۲۲، فهرست ۵۳۹ دانشگاه برتر جوان با قدمتی کمتر از ۵۰ سال را منتشر کرد. در این فهرست نام ۳۷ دانشگاه از ایران دیده می‌شود و نام دانشگاه‌ سیستان و بلوچستان جزو این فهرست می‌باشد.
۱۷۳ دانشگاه از ۱۹ کشور اسلامی در این فهرست دیده می‌شوند که ترکیه و ایران به ترتیب با ۴۰ و ۳۷ دانشگاه به لحاظ تعداد دانشگاه‌های حاضر در این رتبه بندی، رتبه اول و دوم را دارند و مصر در جایگاه سوم قرار گرفته است.

گفتنی است نظام رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی تایمز، یکی از نظام‌های معتبر رتبه‌بندی بین‌المللی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی جهان است.