برگزاری کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت در دانشگاه سیستان و بلوچستان

کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت به مدت چهار روز از تاریخ ۲۸ دیماه تا یکم بهمن ماه در دانشکده  مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

کنفرانس حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت به مدت چهار روز از تاریخ بیست و هشتم دیماه تا یکم بهمن ماه در دانشکده  مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید. در این کنفرانس که با عرض خیر مقدم دکتر غلامرضا رضایی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد، تعداد ۱۱ کارگاه بصورت آنلاین و ۸ کارگاه بصورت غیر آنلاین اجرا شد. همچنین تعداد ۲۵ مقاله شفاهی و تعداد ۱۴ مقاله به صورت پوستر در ۷ جلسه جداگانه ارائه شد. این در این کنفرانس، مخاطبین شاهد برگزاری سه سخنرانی کلیدی از اندیشمندان و متخصصین حوزه حفاظت و اتوماسیون در سیستم‌های قدرت از کشورهای روسیه، کانادا و هلند بودند و در ادامه از پایان نامه برتر دانشجویی و همچنین مقالات برتر ارائه شده توسط محققین تقدیر بعمل آمد. همچنین در حاشیه کنفرانس نمایشگاه مجازی جهت به نمایش گذاردن آخرین دستاوردهای شرکت‌های مرتبط با حوزه صنعت برق برگزار گردید.