جلسه هم افزایی در خصوص شیوه های به روز رسانی تبلیغ دین

جلسه با حضور معاونین اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی استان از جمله معاون فرهنگی سازمان حجه الاسلام و المسلمین آقای جهانشاهی و آقایان زرگرپور و عباسیان در دفتر ریاست دانشکده الهیات و معارف اسلامی با حضور ایشان و دوتن از اساتید گروه علوم قرآن و حدیث آقایان دکتر سید محمدحسین موسوی و دکتر علیرضا حیدری نسب برگزار شد . محور گفتگو و بحث ، آسیب شناسی فعالیت های فکری و فرهنگی و معرفی ظرفیت و تجارب نهاد سازمان تبلیغات و دانشکده الهیات و معارف اسلامی بود . مصوب شد با توجه به تهدیدهای گوناگون و متعدد نظام سلطه که به طور خاص از امکانات وسیع رسانه ای خود استفاده می کند اساتید دانشگاه مخصوصا اساتید بسیجی و نواندیش طرح ها و پیشنهادهای فرهنگی نو و تاثیر گذار خود را در اختیار سازمان بگذارند و در این جهت تشکیل جلسات مشترک استمرار یابد.