پیام ریاست دانشگاه به مناسبت اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری

با اعلام نتایج انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، دکتر غلامرضا رضایی به عنوان ریاست دانشگاه معین استان سیستان و بلوچستان پیام تبریکی صادر کرد. متن این پیام به شرح ذیل است:

وَ يَنْصُرَكَ اللَّهُ نَصْراً عَزِيزاً
(فتح، ۳)

سپاس خداوند منان و پروردگار عالمیان را برای نصر و پیروزی عزیزی که نصیب ملت شریف ایران نمود. بیست و هشت خرداد ۱۴۰۰ برگ زرین دیگری از مجاهدت در تاریخ انقلاب اسلامی ایران عزیز در مقابل چشمان ناظران و تحلیلگران جهانی رقم خورد.
بار دیگر مردم فهیم و آگاه ایران اسلامی خصوصا مردم ولایتمدار استان سیستان و بلوچستان با مشارکت حداکثری در آزمون بزرگ انتخابات با سربلندی و سرافرازی حماسه‌ای شکوهمند را آفریدند.
اینجانب بعنوان نماینده دانشگاهیان استان این انتخاب شایسته را محضر مقام عظمای ولایت مدظله العالی، ملت عظیم الشأن ایران، مردم شریف استان عزیزمان و رئیس جمهور محبوب دولت کریمه جناب آیةالله دکتر ابراهیم رئیسی تبریک عرض نموده، از محضر ذات باریتعالی دوام توفیقات ایشان را در این مسئولیت خطیر مسئلت می‌نمایم.

دکتر غلامرضا رضایی
رئیس دانشگاه معین استان سیستان و بلوچستان