اولین رویداد تخصصی اینترنت اشیا در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان با همکاری پارک علم و فناوری و شتاب دهنده کسب و کار کاتالیزور برگزار گردید. هدف از برگزاری رویداد فوق آشنایی شرکت کنندگان با اینترنت اشیاء و بررسی پتانسیل بازار کار فوق بود.
اینترنت اشیا اتصال دستگاه های مختلف به یکدیگر از طریق اینترنت است. به کمک اینترنت اشیا برنامه ها و دستگاه های مختلف می توانند از طریق اتصال اینترنت با یکدیگر و حتی انسان تعامل و صحبت کنند. در واقع، اینترنت اشیا شما را قادر می سازد تا اشیا مورد استفاده خود را از راه دور و به کمک زیرساخت های اینترنتی مدیریت و کنترل کنید.اینترنت اشیا فرصت هایی ایجاد می کند برای ادغام مستقیم دنیای فیزیکی و سیستم های مبتنی بر کامپیوتر، سیستم هایی مانند؛ خودروهای هوشمند، یخچال های هوشمند و خانه های هوشمند که این روزها در مباحث و مجالس مختلفی به آن ها اشاره می شود و لازم است که بدانید همه این دستگاه ها در زیر مجموعه اینترنت اشیا قرار می گیرند.
به منظور جذب کسب و کارهای حوزه اینترنت اشیاء و توسعه تیم های این حوزه، اولین رویداد شتاب تخصصی اینترنت اشیاء استان روزهای چهارشنبه الی جمعه 11 تا 13 اردیبهشت ماه در مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در این رویداد سه روزه (54) ساعته 80 نفر از علاقمندان و صاحبان ایده های نوین در حوزه اینترنت اشیاء شرکت نمودند. سپس 39 ایده توسط شرکت کنندگان ارائه شد و در نهایت 10 ایده منتخب اقدام به تشکیل تیم نموده و روند کار تیمی را آغاز کردند. همچنین 9 منتور و یک تسهیلگر، 4 کارگاه آموزشی کسب و کار را به شرکت کنندگان ارائه نمودند. این رویداد در روز پایانی با حضور سرمایه گذاران بخش دولتی و خصوصی برگزار شد که در پایان از بین 10 تیم شرکت کننده، 5 صاحب ایده و تیم آن ها پیشنهاد حمایت، سرمایه گذاری و اجرایی نمودن ایده دریافت نمودند.