کارگاه ثبت اختراع پیشرفته

با همکاری مجموعه برگزار کننده کارگاه و همکاری کانون پتنت ایران کارگاهی آموزشی با عنوان « ثبت اختراع پیشرفته » ، در 30 بهمن لغایت 1 اسفند ‌ماه 1398،در محل مجتمع فناوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

این کارگاه تئوری/ عملی با هدف آشنایی اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان، با مالکیت فکری و ثبت اختراع در مجامع بین‌المللی، تشویق محققین و مخترعین و ارتقای سطح علمی ، کارشناسان و دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

عناوین مطرح شده در این کارگاه، شامل تعریف و بیان اهمیت حقوق مالکیت فکری، تعریف پتنت، شرایط احراز یک اختراع به عنوان پتنت، فرایند ثبت پتنت بود. در بخش  کارگاه عملی، عناوینی شامل بررسی اطلاعات اسناد پتنت و آموزش نحوه مطالعه آن، آموزش جستو و جوی پتنت و معرفی کانون پتنت ایران آموزش داده شد.

برخی از نکات ویژه‌ای که در این کارگاه مطرح گردید، عبارتند از اهمیت اظهار نامه بین المللی ( PTC ) و ثبت آن ،نحوه ثبت اظهار نامه بین المللی ( PTC ) و حمایت های کانون پتنت ایران جهت ثبت اظهار نامه بین المللی ( PTC ).