ارتقا مرتبه تعدادی از اعضاء هیئت علمی دانشکده مهندسی در ششمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان

•

ششمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۴ دی ماه  در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

ششمین جلسه از دوره هفتم هیات ممیزه دانشگاه سیستان و بلوچستان، روز پنجشنبه ۴ دی ماه در دو نوبت صبح و عصر با حضور همزمان ۱۵ نفر از اعضا در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه بصورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی و ۷ نفر از اعضا در شهرهای مشهد و تهران بصورت الکترونیکی برگزار گردید. در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشگاه و رئیس هیات ممیزه ضمن خیرمقدم از همه اعضا درخواست نمودند با رعایت عدالت و انصاف در رسیدگی به پرونده ها، شرایط سخت کار اعضای هیات علمی در دانشگاه‌های استان را نیز درنظر داشته باشند و تا حدامکان با رعایت مقررات، آیین نامه ها و دستورالعمل‌ها، مساعدت‌های لازم را مبذول فرمایند.

در در پایان جلسات از دانشکده مهندسی، با ارتقاء مرتبه تعدادی از اعضا هیئت علمی به شرح ذیل موافقت گردید.

• دکتر مهدی شفیعی آفارانی عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد از مرتبه دانشیاری به استادی
  • دکتراسماعیل توحیدلو عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد از مرتبه استادیاری به دانشیاری

• دکتر مرضیه حسینی نسب عضو هیئت علمی گروه مهندسی معدن از مرتبه مربی به استادیاری
  •  دکتر ابراهیم الهی زینی عضو هیئت علمی گروه مهندسی معدن  از مرتبه مربی به استادیاری

دانشکده مهندسی ضمن تبریک به این عزیزان، موفقیت و بهروزی هرچه بیشترشان را از ایزد منان خواستار است.