معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه توهین به پیامبر اکرم (ص) را محکوم کرد

یُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ "

"مى خواهند نور الهی و آسمانی را با گفتار و انديشه پوچ خاموش كنند و حال آنكه خدا وند، گر چه كافران را ناخوش افتد نور خود را مشعشع وبرتر خواهد گردانيد " ) صف/ 8

اسلام، دین آزادی و پیامبر اسلام (ص)، پیامبر رحمت و عدالت است. توهین به مقدسات مسلمانان به نام آزادی بیان به ویژه از سوی مدعیان حقوق بشر، نشان از ناآگاهی از آموزه های اسلام  و عناد عمیق با اسوه حسنه بشریت و تبعیض آشکار آنها  در تفسیر حقوق بشر دارد. وظیفه همه آزادیخواهان جهان و پیروان ادیان ابراهیمی است که در کنار مسلمانان با سیاست اسلام ستیزی آنهم با این شیوه های نفرت بار مقابله نمایند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان اقدام توهین آمیز نشریه فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص)و توجیه نابخردانه رییس جمهور آن کشور را و نیز هر گونه توهین به مقدسات، ادیان و پیامبران الهی را به شدت محکوم می نماید.