انتخاب دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان شایسته تقدیر در جشنواره "حرکت"

دوازدهمین دوره جشنواره بین المللی "حرکت" ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با تأکید بر هم ­افزایی، تکثیر ایده­ های خلاق و ایجاد انگیزه و نشاط در بین انجمن‌های علمی دانشجویی به صورت مجازی در محل دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه در پی تلاش مطلوب انجمن‌های علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان در طول یک سال گذشته، این دانشگاه در بین دانشگاه های شایسته تقدیر دوازدهمین جشنواره بین المللی حرکت قرار گرفت.

قابل ذکر است انجمن‌های علمی دانشگاه ابتدا در جشنواره حرکت درون دانشگاهی با یکدیگر به رقابت پرداختند و در نهایت برگزیدگان هر بخش به جشنواره ملی اعزام شدند که توانستند در عرصه ملی نیز افتخارآفرینی کنند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه این موفقیت بزرگ را که مرهون همت و تلاش فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه است، به دانشگاهیان و به‌ویژه خانواده بزرگ انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه سیستان و بلوچستان تبریک و تهنیت عرض می‌کند.