ارتقای رتبه مجله سیستم‌های فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان به برترین مجله در بین نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: رتبه مجله سیستم‌های فازی این دانشگاه به برترین مجله در بین نشریات وزارت علوم تحقیقات و فناوری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، دکتر غلامرضا رضایی در این زمینه اظهار کرد: بر اساس آخرین رتبه‌بندی journal citation reports (JCR) مربوط به پایگاه Web of Science، مجله ایرانی سیستم‌های فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان (Iranian Journal of Fuzzy Systems) با افزایش قابل توجه میزان ارجاعات به آن، به ضریب تاثیر 2/276 ارتقا یافته است.

رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این مجله همچنین در چارک اول (Q1) مجلات هم زمینه خود قرار دارد افزود: از بین کل ۲۵۰۰ مجله‌ی علمی ایرانی، تنها ۱۷۶ نشریه در پایگاه ISI نمایه می‌شود که در حدود ۷/۵% درصد از کل این مجلات است.

وی ادامه داد: از میان این تعداد نشریه‌ی ISI ایرانی، تنها ۴۲ مجله در لیست JCR سال ۲۰۲۰ مربوط به ارجاعات سال ۲۰۱۹ وجود دارد که در بین آنها مجله سیستم‌های فازی دانشگاه سیستان و بلوچستان در رده اول جدول از لحاظ ضریب تأثیر، در بین مجلات وزارت علوم قرار گرفته است.همچنین مجله سیستم های فازی دانشگاه سیستان وبلوچستان بین 324 مجله Q1 ریاضیات جهان رتبه 15 ودر بین 260 نشریه ی Q1 ریاضیات کاربردی جهان رتبه 29 را دارد.

دکتر رضایی بیان کرد: این موفقیت بزرگ را به جامعه‌ی علمی کشور، مسئولین تلاشگر این مجله و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه تبریک عرض می‌کنم.