برگزاری مراسم گرامیداشت روز معلم و یادبود شهید مطهری در تالار مجازی دانشگاه سیستان و بلوچستان

با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای حفظ سلامت اساتید و مسؤولان دانشگاه، مراسم گرامیداشت روز مقام شامخ معلم و یادبود استاد شهید مرتضی مطهری، از طریق وبینار و در تالار مجازی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، با توجه به شیوع ویروس کرونا و در راستای حفظ سلامت اساتید و مسؤولان دانشگاه، مراسم گرامیداشت روز مقام شامخ معلم و یادبود استاد شهید مرتضی مطهری در تالار مجازی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در این مراسم دکتر رضایی رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن عرض تبریک به اساتید، به تشریح شرایط فعلی دانشگاه پرداخته و اولویت‌ها و برنامه‌های سال‌جاری را تشریح کرد.

وی از اساتید خواست برای توسعه‌ دانشگاه جامعه محور و هدایت پژوهشها در راستای حل مسائل جامعه بیش از پیش تلاش کنند.

همچنین حجت‌الاسلام آقاتهرانی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری نیز به تشریح مقام معلم در اسلام پرداخت.

در این برنامه دکتر فرهاد شهرکی معاون آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان آخرین وضعیت آموزشی دانشگاه را طی گزارشی ارائه کرد.

معرفی اساتید، دانشجویان و کارشناسان نمونه و تقدیر از بازنشستگان دانشگاه سیستان و بلوچستان از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.