برگزاری همایش طرحی برای فردای بهتر با حضور دکتر انوشه

انجمن علمی فقه و مبانی حقوق اسلامی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه سیستان و بلوچستان، گامی در جهت فردایی بهتر برداشته و در این راستا از سخنران و استاد توانمند، جناب آقای دکتر سید محمود انوشه جهت ارائه مطالبی مختصر، جامع و کاربردی، دعوت به عمل آورد.

همایش با قرائت قرآن، پخش سرود ملی و سرود دانشگاه آغاز شد و پس از آن با حضور مجری محترم در جایگاه توضیح مختصری در رابطه با این همایش به استحضار حضار رسید، سپس از میهمانان و اساتید گرامی مراتب تشکر و قدردانی به عمل آورده شد.

این همایش که با استقبال فوق العاده پرشور دانشجویان همراه شد حاوی مطالبی و کاربردی و راهگشاء برای رسیدن به یک زندگی ایده آل و توام با آرامش و موفقیت بود، استاد بزرگوار مطالبی ارزشمند و در عین حال مختصر و کوتاه، رمز و رازهایی ناب و دستورالعمل هایی راهبردی و جذاب، با زبانی دلنشین و ساده ارائه نمودند.