جشن شب یلدا در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد

مراسم جشن شب یلدا در تالار حکیم ابوالقاسم فردوسی با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این مراسم که با حضور دکتر غلامرضا رضائی رئیس دانشگاه، مدیران فرهنگی و جمعی از دانشجویان همراه بود اجرای نمایش طنز، حافظ خوانی و اجرای گروه موسیقی سنتی و آیینی ازجمله برنامه‌های شاد و مفرح این مراسم‌ بود. در این مراسم جوایزی به‌رسم یادبود به دانشجویان شرکت‌کننده در مسابقات اهدا شد.

از زمان‌های قدیم، مردمان ایرانی و بسیاری از جوامع دیگر، آغاز فصل زمستان ‌ را جشن می‌گیرند و این در آئین اقوام گوناگون، نام‌های مختلفی دارد. در ایران و سرزمین‌های هم فرهنگ همسایه، از شب آغاز زمستان بانام «شب یلدا» نام می‌برند؛ شب یلدا شبی به‌یادماندنی برای ایرانیان است، شبی که ریشه در فرهنگ کهن ایرانی دارد.

گفتنی است مراسم مشابهی نیز ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه در محل آمفی‌تئاتر دانشکده مهندسی شهید نیکبخت برگزار شد.