جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید.

جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز سه شنبه چهاردهم آبان ماه در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در این جلسه دکتر رضایی رئیس دانشگاه با بیان اهمیت کرسی­ های نظریه پردازی در دانشگاه سیستان و بلوچستان، بر حرکت به سمت تمرکز کرسی ها بر مسائل جامعه و دانشگاه تاکید کردند.

در ادامه دکتر حسنی فر رئیس مرکز کرسی های نظریه پردازی دانشگاه ضمن بیان گزارشی از آخرین جلسه هیات حمایت کرسی های نظریه پردازی شورای عالی انقلاب فرهنگی، به تشریح اقدامات انجام شده در دانشگاه سیستان و بلوچستان در این زمینه پرداخت.

در پایان اعضای جلسه به بیان دیدگاهای خود پرداختند و سه طرح نامه کرسی ترویجی مورد بررسی قرار گرفت و جهت برگزاری، مصوب گردید.