مرکز بهداشت و درمان دانشگاه به عنوان مرکز درمان فعال دانشجویی در سال 1398 برگزیده شد

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان مرکز بهداشت و درمان فعال دانشجویی در سال 98 برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سیستان و بلوچستان، در هفتمین گردهمائی روسای مرکز بهداشت و درمان دانشگاه که در روز چهارشنبه 22 خردادماه در دانشگاه الزهرا(س) برگزار گردید از مرکز بهداشت و درمان دانشگاه سیستان و بلوچستان به عنوان مرکز فعال دانشجویی تجلیل شد. به همین مناسبت  لوح سپاسی  از سوی  سرپرست معاون امور دانشجویان داخل  و مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان صادر گردید .

متن این لوح بدین شرح است:

پویایی هر سازمان در گرو خلاقیت ها و تلاش هایی است که از درون سازمان نشات می گیرد و هر تلاشی که در راستای به ثمر نشاندن این خلاقیت ها باشد بی تردید نقش سازنده ای در تعالی سازمانی دارد .

ضمن قدردانی و ارج نهادن به تلاش ارزنده رئیس و همکاران محترم آن مرکز در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی و ارتقای سلامت جسمانی به دانشجویان عزیز این مرز و بوم آن مرکز به عنوان « مرکز بهداشت و درمان فعال دانشجویی در سال 1398 » برمی گزیند.

امید است با یاری ایزد یکتا توفیق خدمت هر چه بیشتر در جهت ارتقای بهداشت و سلامت جسمانی دانشجویان این مرز و بوم را داشته باشید.