حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم همیشه در صحنه استان در راهپیمایی مردمی روز قدس شرکت نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم روزه‌دار و ولایت مدار شیعه و سنی در بیست و پنجمین روز از ماه مبارک رمضان، با حضوری چشمگیر در حمایت از مردم فلسطین به خیابان آمدند تا به جهانیان اعلام کنند که روز قدس روز اتحاد و همبستگی در برابر استکبار جهانی است.

به همین مناسبت، دانشگاهیان دانشگاه بیانیه‌ای صادر نمودند که در بخشی از آن با گرامیداشت این روز تاریخی آمده است: در این برهه از زمان که دشمنان در حال برهم زدن امنیت و آرامش خاورمیانه هستند ما دانشگاهیان حمایت و پشتیبانی خود را از  مردم ستمدیده فلسطین،  در سایه ی منویات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) از آرمان‌های نظام و انقلاب اسلامی اعلام می‌داریم.

گفتنی است این راهپیمایی مردمی و باشکوه، با حضور در صفوف به هم فشرده نماز جمعه به پایان رسید.