کسب عنوان دوم جشنواره تیتر 10 از سوی نشریه خیمه کانون کفا

نشریه خیمه وابسته به کانون کفاموفق به کسب رتبه دوم بخش مجازی جشنواره سراسری تیتر 10 در میان دانشگاهها وموسسات آموزش عالی کشور شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه، جشنواره سراسری تیتر 10 در شهریور سال ۹۶ توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با مشارکت دانشگاه‌های وزارت بهداشت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه آزاد اسلامی، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران برگزار شد.

به گزارش دبیرخانه این جشنواره، تعداد 34312 اثر و نشریه به دبیرخانه این جشنواره ارسال‌شده بود که تمام این آثار و نشریات در ۳ مرحله متوالی از سوی ۱۴۰ داور مطرح مورد ارزیابی و داوری قرار گرفت و نشریه خیمه وابسته به کانون کفای دانشگاه سیستان و بلوچستان توانست از بین 153 سایت و وبلاگ، عنوان دوم بخش مجازی جشنواره تیتر 10 را از آن خود کند.