بازديد هیات اعزامی دانشگاه الزهرا (س) تهران از آزمایشگاه ها و فضاهاى آموزشي دانشگاه سيستان و بلوچستان

رئیس مرکز کارآفرینی، رئیس ارتباط صنعت، رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه الزهرا (س) و هیئت همراه روز شنبه ٢٨ مرداد ٩٦ از دانشگاه بازديد نمودند.
شرکت ریاست دانشگاه در همایش روسای دانشگاههای کشورهای جهان اسلام در شهر آنکارای ترکیه (چهارم و پنجم مرداد 1396 )

دکتر علیرضا بندانی، رئیس دانشگاه سیستان و بلوچستان به همراه تعدادی از رؤسای دانشگاه های کشور، در همایش رؤسای دانشگاه‌های جهان اسلام که در مجموعه سرای ریاست جمهوری ترکیه برگزار شد، شرکت کردند.
برگزاری سومین همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی

سومین همایش تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی به مدت4روز در سالن سینما تئاتر مهندسی با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه و حمایت معاونت فرهنگی و اجتماعی توسط کلیه گروه های دانشکده برگزار شد.
راه اندازی مدرسه کسب و کار در مجتمع آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان

مدرسه کسب و کار در مجتمع آموزشی دانشگاه سیستان و بلوچستان با حمایت دکتر بندانی، پیگیری های معاونت پژوهشی دانشگاه و مدیریت مجتمع آموزشی دانشگاه از تیرماه 96 راه اندازی شد.
 برگزاری آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در استان سیستان و بلوچستان

آزمون سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور طی دو روز همزمان با سراسر کشور در 13 نقطه این استان برگزار شد.
 موافقت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد رشته های جدید در دانشگاه سیستان و بلوچستان

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با ایجاد رشته های جدید در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد موافقت نمود.
برگزاری کارگاه حجاب و عفاف

کارگاه آموزشی عفاف و حجاب و سبک زندگی اسلامی درروز سه شنبه مورخ 96/4/13 در محل سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد.
نشست معاون علمي و فناورى رياست جمهورى با دانشگاهيان وشركت هاى دانش بنيان

دكتر ستارى معاون علمي و فناورى رييس جمهور شامگاه روز شنبه ١٠تيرماه با جمعي از نخبگان علمي و روسا ى دانشگاه هاى استان  در تالار امام رضا (ع) ديدار نمود.
برگزاری نشست معاونین آموزشی دانشگاه‌های منطقه 8 بصورت ویدئو کنفرانس

نشست معاونین آموزشی دانشگاه‌های منطقه هشت کشور در روز یکشنبه 31 خردادماه ویدئو کنفرانس در دفتر مرکز آموزش‌های الکترونیکی برگزار شد.
حضور باشکوه دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان در راهپیمایی روز قدس

دانشگاهیان دانشگاه سیستان و بلوچستان همپای مردم همیشه در صحنه استان در راهپیمایی مردمی روز قدس شرکت نمودند.
صفحه 285 از 287ابتدا   قبلی   278  279  280  281  282  283  284  [285]  286  287  بعدی   انتها