عمومی

افتتاح خانه خلاق و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان توسط دکتر ستاری

افتتاح حانه خلاق و نوآوری دانشگاه سستان و بلوچستان

خانه خلاق و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان در روز ۷ شهریورماه توسط دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر علی خیرالدین معاون فناوری وزیر علوم تحقیقات و فناوری افتتاح شد. خانه خلاق و نوآوری دانشگاه با هدف جذب،...
بازدید معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم از دانشگاه

دکتر مرتضی فرخی، معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر جاسب نیکفر، مدیرکل دفتر امور مجلس وزارت علوم در روز ۲ شهریور ماه در دانشگاه حضور یافتند و از پروژه‌های عمرانی و فضای دانشگاه بازدید کردند.
درخشش دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان در اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های کشور

فاطمه عرب دانشجوی رشته مترجمی زبان انگلیسی موفق به کسب مقام دوم در ماده پرش طول و کسب مقام سوم در ماده ۱۵۰۰ متر در رشته دو میدانی اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان بین‌الملل دانشگاه‌های کشور شد
برگزاری کنفرانس فیزیک ایران ۱۴۰۱ در دانشگاه سیستان و بلوچستان

کنفرانس فیزیک ایران ۱۴۰۱ در روز دوشنبه ۱۴ شهریورماه با حضور اساتید و دانشجویان از سراسر کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان
برگزاری اولین همایش ملی رویکردهای نظری و فناوری‌های نوین در علوم اداری در دانشگاه سیستان و بلوچستان

اولین همایش ملی رویکردهای نظری و فناوری‌های نوین در علوم اداری در روز شنبه ۱۹ شهریور ماه ۱۴۰۱ با حضور اساتید و دانشجویان از سراسر کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان به صورت حضوری و مجازی برگزار گردید
پروژه بین المللی توانمندسازی و ارتقای زنجیره ارزش صنایع دستی در مرکز رشد دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

پروژه بین المللی توانمندسازی زنان سوزن دوز و ارتقای زنجیره ارزش صنایع دستی سیستان و بلوچستان از ۲۲ مرداد تا ۲۷ مرداد توسط اساتید دانشکده هنرهای کاربردی دانشگاه هنر، در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.
صفحه 194 از 578ابتدا   قبلی   189  190  191  192  193  [194]  195  196  197  198  بعدی   انتها